Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 56 (6766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracţiuni

Şofer la volanul unei maşini neînmatriculate, urmărit în trafic de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 37 de ani s-a ales cu un dosar penal, după ce a pus pe urmele sale un echipaj de poliţie. Individul nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al poliţiştilor, aceştia constatând în momentul în care au reuşit blocarea sa pe un drum că acesta nu are permis de conducere şi refuză să fie testat alcooscopic, iar autorizaţia de circulaţie a autoturismului era expirată.

Incidentul s-a petrecut în timpul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 01.50, în timp ce o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea se afla în patrulare pe DN 17A. La un moment dat poliţiştii au făcut semnale regulamentare de oprire unui autoturism marca Ford Ka, cu număr provizoriu de înmatriculare, care se deplasa dinspre comuna Horodnic de Sus spre municipiul Rădăuţi. Cel de la volanul maşinii nu s-a conformat semnalului poliţiştilor, aceştia plecând în urmărirea suspectului cu autospeciala de poliţie, folosind semnalele acustice şi luminoase. Pe strada 22 Decembrie din Rădăuţi poliţiştii au reuşit blocarea maşinii fugarului, care a fost identificat ca fiind Viorel B., de 37 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi.

El le-a declarat oamenilor legii că nu are actele personale şi ale maşinii asupra sa, poliţiştii demarând o verificare în bazele de date ale poliţiei. Cu această ocazie au descoperit că Viorel B. nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto. În acelaşi timp, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului marca Ford Ka este expirată de la data de 2 august 2017.Întrucât cel de la volan mirosea a alcool, a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În privinţa autoturismului, bărbatul a declarat că îi aparţine şi că l-a achiziţionat de la o persoană din Rădăuţi.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer la volanul unei maşini neînmatriculate, urmărit în trafic de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şofer la volanul unei maşini neînmatriculate, urmărit în trafic de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei