Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 56 (6766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Centrul de Transfuzii Suceava are, din februarie, un nou punct de recoltare, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul Judeţean de Transfuzii Suceava are, de luna trecută, un punct mobil de recoltare de sânge în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Directorul CJTS, dr. Maria Pilat, a declarat, ieri, că acesta va funcţiona într-un spaţiu pus la dispoziţie de dr. Adrian Cosinschi, în cabinetul acestuia din policlinica din oraş. Recoltarea de sânge se efectuează în ultima zi de joi a fiecărei luni, când o echipă de la Suceava, dotată cu echipamentul medical necesar, va merge la Câmpulung Moldovenesc în acest scop.

Dr. Maria Pilat a afirmat că prin acest punct mobil de recoltare se vine în sprijinul populaţiei din zona de munte a judeţului, care nu mai este nevoită să se deplaseze până la Suceava pentru a dona sânge. ”La acţiunea de recoltare de sânge din data de 22 februarie a.c., la Câmpulung Moldovenesc au donat 40 de persoane”, a subliniat medicul. Printre cei care s-au prezentat pentru a dona sânge pentru semenii lor au fost şi angajaţi ai Direcţiei Silvice din zona Câmpulung Moldovenesc, în cadrul unei campanii de recoltare de sânge derulată cu silvicultorii de la Direcţia Silvică Suceava.

O altă campanie se va desfăşura în zona Vatra Dornei, înainte de Paşte, într-un spaţiu pus la dispoziţie de dr. Rodica Boca, în cadrul Laboratorului Dorna Medical din Vatra Dornei.

După Paşte, campanii similare vor avea loc la Putna şi Sihăstria Putnei.

Directorul CJTS Suceava a mai spus că numărul persoanelor care au donat sânge în cursul anului trecut a crescut, comparativ cu 2016, iar în primele două luni ale acestui an s-a înregistrat o creştere a numărului de donatori faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017.

Astfel, în 2017 au fost 7.802 donatori de sânge, cu 302 mai mulţi decât în anul 2016, iar în luna ianuarie 2018 au donat sânge 751 de persoane, faţă de 650 în perioada similară a anului 2017. În februarie a.c., s-au înregistrat 629 de donatori, faţă de 637 în februarie 2017.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul de Transfuzii Suceava are, din februarie, un nou punct de recoltare, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 5273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrul de Transfuzii Suceava are, din februarie, un nou punct de recoltare, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei