Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 56 (6766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Furt

Și-a parcat maşina în curtea casei, iar a doua zi dimineaţă nu a mai găsit-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Straja, care şi-a lăsat parcată maşina în curtea casei, nu a mai găsit-o a doua zi dimineaţă, după sesizarea furtului la poliţie autoturismul fiind depistat abandonat pe raza oraşului Vicovu de Sus. Joi dimineaţă, în jur de ora 8.00, poliţia a primit o sesizare de la o femeie în vârstă de 38 de ani, din Straja, care a anunţat că în noaptea precedentă o persoană necunoscută i-a sustras autoturismul marca Opel, parcat în interiorul curţii sale. Şi în acest caz, aşa cum se întâmplă aproape întotdeauna, furtul de autoturism s-a produs pe fondul neglijenţei: autoturismul nu fusese închis peste noapte, cheia era în contact, ba mai mult, poarta de acces a imobilului era deschisă.

În aceeaşi zi, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost anunţată că pe strada Piperului din Vicov este abandonat un autoturism Opel, de culoare verde, care bloca accesul spre mai multe locuinţe. În scurt timp avea să se stabilească faptul că este vorba de maşina furată de la Straja. 

În autoturism nu se aflau bani sau bunuri, ci doar actele maşinii.

Fapta a fost încadrată de poliţişti la infracţiunea de furt în scop de folosinţă, fără a fi depistat încă autorul. Maşinile sunt furate doar pentru ca autorii să se deplaseze dintr-un loc în altul, după care sunt abandonate, de regulă când de termină carburantul.

Există bănuiala că maşina a fost folosită de hoţi care au acţionat în acea noapte la Straja şi care s-ar fi folosit de ea pentru a transporta bunuri sustrase.

Anchetatorii de la Poliţia oraşului Vicovu de Sus continuă cercetările din acest caz.  Criminaliştii poliţiei au ridicat probe de pe autoturism, în căutare de indicii cu privire la autor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a parcat maşina în curtea casei, iar a doua zi dimineaţă nu a mai găsit-o.
 Vizualizări articol: 4319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Și-a parcat maşina în curtea casei, iar a doua zi dimineaţă nu a mai găsit-o5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei