Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2017 - Anul XXII, nr. 289 (6705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sălbăticie

Un tată şi fiii săi, arestaţi pentru tentativă de omor, după o bătaie cu răngile şi toporul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei indivizi, un bărbat în vârstă de 47 de ani şi cei doi fii săi săi, au ajuns în arestul poliţiei judeţene, puşi sub acuzare pentru tentativă de omor, pentru o agresiune deosebit de gravă petrecută la începutul lunii noiembrie a acestui an, la Ostra. Pe 5 noiembrie, un bărbat în vârstă de 39 de ani, Gavriluţ Flocea, a încasat o bătaie soră cu moartea, suferind multiple leziuni grave. El a fost bătut cu două răngi, un topor şi leaţuri smulse dintr-un gard.

După o anchetă care a decurs destul de anevoios, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat că, pe 18 decembrie, în urma completării probatoriului, au pus în mişcare acţiunea penală faţă de agresori. Dumitru Dorel Cocîrdan, în vârstă de 47 de ani, Ionuţ Andrei Cocîrdan, de 21 de ani, şi Valentin Bogdan Cocîrdan, de 19 ani, toţi din Ostra, au fost puşi sub acuzare pentru tentativă de omor şi introduşi în arestul poliţiei judeţene.

La vremea respectivă, bărbatul agresat se deplasa de la crâşma din sat spre casă. El avea să fie găsit ulterior inconştient, într-un şanţ. Un echipaj al ambulanţei l-a transportat la spitalul din Gura Humorului, unde medicii au decis transferarea acestuia de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava.

El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, fractură gambă stângă, plăgi cot şi mâna dreaptă, contuzii mâna stângă, rupturi costale, echimoze coapsă şi gambă dreaptă, fiind internat în secţia de Terapie Intensivă a spitalului. Starea de sănătate gravă a bărbatului a necesitat intervenţii chirurgicale complexe, acesta având, printre altele, o ruptură de rinichi.

Leziuni foarte grave aşadar, ceea ce a dus la încadrarea faptei la tentativă de omor. Un amănunt important este că bărbatul a continuat să fie lovit şi după ce a căzut la pământ, iar armele folosite la agresiune spun totul despre intenţiile agresive ale celor trei. 

 

Bărbatul bătut crunt este trimis în judecată în calitate de agresor al unui om care a murit

Aparent, agresorii nu au avut un motiv clar atunci când au acţionat cu atâta furie aspra victimei. Din cercetări a rezultat că cei trei nu au avut vreo discuţie în ziua agresiunii cu victima. Pur şi simplu l-au aşteptat pe bărbat în faţa porţii lor, iar când acesta a ajuns în dreptul lor s-au năpustit asupra lui.

Totuşi, trebuie spus că Gavriluţ Flocea a mai fost implicat în trecut în episoade violente, în calitate de agresor. Acesta este, de altfel, trimis în judecată după ce, în decembrie 2015, i-a aplicat două lovituri unui vecin care a refuzat să dea mâna cu el. Bărbatul lovit a căzut la sol, unde s-a lovit violent la cap, iar ulterior a decedat.

Gavriluţ Flocea este trimis în judecată pentru infracţiunea de loviri cauzatoare de moarte, procesul în care acesta este judecat fiind pe rolul Tribunalului Suceava.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat că în cazul agresiunii din 5 noiembrie a.c., cercetările continuă,  în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale. 

Apropiaţi ai victimei au susţinut că numărul agresorilor a fost mai mare. De asemenea, mai trebuie stabilit şi gradul de participaţie al fiecăruia la comiterea faptei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tată şi fiii săi, arestaţi pentru tentativă de omor, după o bătaie cu răngile şi toporul.
 Vizualizări articol: 5568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un tată şi fiii săi, arestaţi pentru tentativă de omor, după o bătaie cu răngile şi toporul5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei