Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2017 - Anul XXII, nr. 289 (6705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eveniment

Memorialul Baraboi - Braicu și ”Bun venit acasă!”, două acțiuni pline de emoție desfășurate la Colegiul de Industrie Alimentară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava a organizat marți, 19 decembrie, aVI-a ediţie a Memorialului Baraboi – Braicu și acțiunea „Bun venit acasă!", dedicată seniorilor – profesorilor pensionari care au slujit cu mare dăruire Colegiul alimentar, două manifestări pline de emoție.

În prima parte a zilei, activitățile elevilor și profesorilor de educație fizică au fost dedicate, in memoriam, profesorilor Valeriu Baraboi și Ioan Gavrilă Braicu, doi profesori de neuitat. „Lor le dedicăm acest memorial, ajuns la ediția a VI-a. Au fost implicați elevii școlii nostre, care au jucat volei, fete și băieți, și șah, după care au fost premiați. Le-am oferit tricouri inscripționate cu Memorialul Baraboi - Braicu, tricouri de care s-a ocupat profesorul Constantin Vlad (el a găsit sponsori pentru 50 de copii), diplome, cu sprijinul lui Mihai Androhovici, vicepreședinte al Federației Române Sportul pentru Toți, și dulciuri”, ne-a spus Maria Reuț, profesor de educație fizică și director adjunct al Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

 

Concert de colinde pentru profesorii pensionari

Memorialul Baraboi – Braicu s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Alimentar. La acțiune a fost prezentă soția profesorului Braicu, profesoara Viorelia Braicu, dar și fiul acestuia, Bogdan Braicu. Fiul regretatului Ioan Gavrilă Braicu, „o amintire vie dincolo de moarte" (un profesionist desăvârşit în tot ceea ce a făcut, care şi-a dedicat întreaga viaţă sportului,  în discipline cum ar fi oină, baseball, softball, dar şi handbal sau box), Bogdan Braicu a oferit în dar Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava o minge de volei cu autografele jucătorilor echipei „Tricolorul Ploiești", care are mari șanse să devină campioana României. La rândul lui, a primit din partea profesoarei Maria Reuț un tricou inscripționat cu Memorialul Baraboi - Braicu. Toți cei prezenți la eveniment au păstrat un moment de reculegere și au participat la o slujbă de pomenire. Prezent la eveniment, purtătorul de cuvânt al Societății Culturale ”Steaua Nordului” Botoșani, Dorel Gaftoneanu, i-a oferit profesoarei Viorelia Braicu Medalia de Aur ”Steaua Nordului”.

În partea a doua a zilei, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară s-a desfășurat proiectul „Bun venit acasă!", în aula colegiului, unde s-au adunat toții seniorii, profesorii pensionari, dar și actualii profesori, care s-au bucurat de un concert emoționant de colinde românești și din repertoriul internațional susținut de elevii liceului. Circa 25 de profesori pensionari au aplaudat și s-au bucurat realmente de surpriza pregătită de conducerea Colegiului Alimentar, apreciind faptul că nu au fost dați uitării.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Memorialul Baraboi - Braicu și ”Bun venit acasă!”, două acțiuni pline de emoție desfășurate la Colegiul de Industrie Alimentară.
 Vizualizări articol: 2223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Memorialul Baraboi - Braicu și ”Bun venit acasă!”, două acțiuni pline de emoție desfășurate la Colegiul de Industrie Alimentară4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei