Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 dec 2017 - Anul XXII, nr. 289 (6705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Accident

Şofer rănit grav, după ce a ieşit cu un Cielo în faţa unui autotren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 61 de ani a suferit răni grave după ce nu s-a asigurat suficient la ieşirea dintr-o curte, ieşind cu autoturismul pe care îl conducea în faţa unui autotren. Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, pe DN 2H, pe raza oraşului Milişăuţi.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri rezultă că Doru Ioan P., în vârstă de 61 de ani, din Rădăuţi, aflat la volanul unui autoturism Cielo, a ieşit din curtea unui imobil din Bădeuţi - Milişăuţi, cu intenţia de a vira la stânga, spre Rădăuţi. Dinspre Rădăuţi circula un autotren fără încărcătură, condus de un tânăr în vârstă de 30 de ani, Niculai S., din Şaru Dornei. Autoturismul a fost acroşat de vehiculul greu în partea lateral-stânga, şoferul în vârstă de 61 de ani rămânând încarcerat.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, cu echipaj de descarcerare şi ambulanţă SMURD.

Bărbatul din autoturism a fost extras din maşină de pompierii militari. El era conştient, cooperant şi a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuţi.

Primele investigaţii medicale au indicat că acesta are contuzie toracică şi contuzie pulmonară, fracturi costale multiple şi era în şoc traumatic. Acesta va avea nevoie de cel puţin 30 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu vor apărea complicaţii.

Cauza accidentului este neasigurarea conducătorului autoturismului la ieşirea din curte pe drumul naţional. În privinţa şoferului care conducea vehiculul greu, rămâne de stabilit pe parcursul anchetei viteza cu care rula în localitate.

DN 2H Milişăuţi-Rădăuţi-Putna se află în acest an în topul şoselelor pe care au avut loc cele mai multe accidente grave, soldate cu persoane decedate sau vătămate corporal grav. Zona Milişăuţi este fără îndoială una în care au avut loc printre cele mai multe accidente de pe acest drum naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer rănit grav, după ce a ieşit cu un Cielo în faţa unui autotren.
 Vizualizări articol: 3046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şofer rănit grav, după ce a ieşit cu un Cielo în faţa unui autotren5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei