Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 dec 2017 - Anul XXII, nr. 275 (6691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Marian Andronache şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene PMP Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei Marian Andronache şi-a anunţat, în mod oficial, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP. Marian Andronache a anunţat că intenţionează să candideze pentru şefia PMP Suceava în şedinţa de joia trecută a Consiliului Executiv Judeţean, ulterior el declarând că a luat această decizie după o serie de evenimente care au avut loc în cadrul filialei, care din punctul său de vedere nu au făcut cinste şi onoare acestui partid. Andronache a spus că aceste evenimente au ameninţat atât unitatea Organizaţiei Municipale Suceava, cât şi a altor filiale din judeţ.

„Cel mai grav este faptul ca aceste disensiuni au fost generate artificial de două, trei persoane rău intenţionate din interiorul partidului, persoane care se află chiar în structura de conducere a Organizaţiei Judeţene PMP. În lumina acestor evenimente surprinzătoare şi deloc plăcute şi la solicitarea mai multor colegi de partid, preşedinţi de organizaţii, consilieri locali, primari şi viceprimari, am decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PMP Suceava. Decizia asumată a fost comunicată în mod oficial tuturor participanţilor la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean de joi”, a explicat Marian Andronache.

El a subliniat faptul că prin această candidatură vrea să ia atitudine pentru ca Organizaţia Judeţeană a PMP Suceava să rămână în continuare unită, să devină mai puternică, dar şi pentru „a nu mai permite în interiorul partidului lipsa de transparenţă, corectitudine, respect, încredere şi onestitate”. Marian Andronache ocupă în momentul de faţă funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PMP.

 

Marian Andronache a făcut un apel la membrii din judeţ ai partidului să nu se lase influenţaţi de speculaţiile lansate de „obscure surse din cadrul PMP”

Pe de altă parte, el a ţinut să facă un apel la toţi membrii PMP Suceava, la preşedinţii organizaţiilor teritoriale şi aleşii locali ai PMP, să nu se lase influenţaţi de diversele speculaţii apărute după ce şi-a anunţat candidatura, „speculaţii lansate de obscure <surse din cadrul PMP>”.

„Din dorinţa de a preveni dezinformarea opiniei publice, am rugămintea de a ne abţine cu toţii de la comentarii care aduc prejudicii majore imaginii şi unităţii partidului. Este important ca alegerile ce vor avea loc la nivel judeţean să se desfăşoare conform Statutului şi Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Partidului Mişcarea Populară în mod liber, transparent şi democratic. Orice membru al partidului are dreptul de a-şi anunţa candidatura pentru ocuparea unei funcţii de conducere”, a precizat Marian Andronache.

El s-a declarat convins de faptul că rezultatul competiţiei anunţate pentru preşedinţia PMP Suceava va fi o organizaţie unită, puternică şi transparentă, în care opiniile fiecărui membru vor fi ascultate şi respectate. „Climatul de stabilitate ce urmează a fi instalat va fi unul specific performanţei politice care exclude orice tip de presiune, uneltire sau jocuri de culise”, a mai spus Andronache.

El a ţinut să-i asigure pe toţi membrii PMP Suceava că susţinerea, încurajările şi încrederea primite după anunţarea candidaturii îl motivează să lupte cu fairplay până la finalul acestei competiţii.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că după apariţia unor informaţii „pe surse”, primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, membru al PMP Suceava, a ţinut să anunţe că nu intenţionează să candideze pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene, priorităţile pentru el fiind „comuna Pojorâta şi oamenii de aici”.

Este de aşteptat ca pentru funcţia de preşedinte al PMP Suceava să candideze şi actualul prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Corneliu Popovici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene PMP Suceava.
 Vizualizări articol: 1748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Marian Andronache şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene PMP Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei