Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 dec 2017 - Anul XXII, nr. 275 (6691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gravitate

O femeie din Fălticeni va fi trimisă pachet în Germania pentru acuzaţia de jaf armat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 37 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost săltată de acasă şi dusă în arestul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti. Pe numele Cristinei Juduc există un mandat de arestare emis de Curtea de Apel Bucureşti pentru o perioadă de 30 de zile.

Ea este acuzată de comiterea infracţiunii de jaf armat şi trebuie spus că nu a consimţit la predare. Mai trebuie spus că în acest caz mandatul european de arestare a fost emis de Parchetul din Munchen încă din data de 19 octombrie 2016, iar Cristina Juduc a avut primele întâlniri cu instanţele româneşti pe această chestiune în luna martie a acestui an.

Nu este însă singura persoană din judeţ care are probleme judiciare într-un alt stat. Tot pe 29 noiembrie, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava l-au ridicat de la locuinţa din Frătăuţii Vechi pe Radu Luchian, de 24 de ani. Autorităţile din Austria au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracţiuni de furt din bancomate şi de autoturisme. 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava l-au reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au emis şi un mandat de arestare.

 

Alţi doi urmăriţi general, prinşi de poliţişti

Ziua de 29 noiembrie pare să fi fost una extrem de prolifică pentru prinderea persoanelor căutate pentru a fi introduse în arest. În afara celor două persoane căutate de autorităţile din alte state europene, în spatele gratiilor au ajuns încă doi bărbaţi. Este vorba de Mihai Farcaş, de 22 de ani, din Horodnic de Sus, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei pentru o perioadă de 1 an şi 2 luni de închisoare. Bărbatul a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Al doilea urmărit general a fost prins în municipiul Suceava, în apropiere de Piaţa Mare. Este vorba de Iuliu Cezar Chetroiu, de 30 de ani, din Mărăşeşti - Vrancea, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 5 luni şi 6 zile închisoare, pentru comiterea infracţiunii de „tulburarea ordinii publice”, dar şi a unor fapte de furt comise anterior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie din Fălticeni va fi trimisă pachet în Germania pentru acuzaţia de jaf armat.
 Vizualizări articol: 5927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
O femeie din Fălticeni va fi trimisă pachet în Germania pentru acuzaţia de jaf armat4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei