Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 oct 2017 - Anul XXII, nr. 248 (6664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Şase sportivi medaliaţi cu aur la campionatele mondiale şi europene au fost premiaţi de Consiliul Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase sportivi suceveni care au obţinut medalii de aur la campionatele mondiale şi europene au fost premiaţi de Consiliul Judeţean Suceava. La propunerea preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, membrii deliberativului judeţean au aprobat cu majoritate de voturi premierea a patru campioni mondiali şi a doi campioni europeni. Gheorghe Flutur a subliniat faptul că toţi cei şase sportivi sunt adevăraţi ambasadori ai judeţului Suceava, ai Bucovinei, „care ne fac cinste prin rezultatele obţinute”. În şedinţa de ieri au fost premiate două canotoare din judeţul Suceava, Gianina-Elena Beleagă şi Ionela-Livia Lehaci, pentru locul I obţinut la proba dublu vâsle feminin, la Campionatul Mondial de Canotaj Seniori 2017, desfăşurat în Sarasota-Bradenton, în Statele Unite ale Americii. Un alt premiu a fost acordat sportivei Viviana-Iuliana Bejinariu, pentru locul I la proba 8+1 rame feminin, obţinut la acelaşi campionat mondial din SUA. Un alt campion mondial care a fost recompensat de administraţia judeţeană este Cosmin Pascari, care a ocupat primul loc la proba dublu rame masculin, la Campionatul Mondial de Canotaj Under-23, 2017, desfăşurat în Plovdiv, în Bulgaria.

Alături de aceştia au mai fost premiaţi atleţii Dorin-Andrei Rusu, pentru locul I la proba de 10.000 m pistă, obţinut la Campionatul European de Atletism U20, 2017, desfăşurat în Grosseto, în Italia, şi Gabriel Bularda, care a obţinut locul I la proba de alergare montană, la Campionatul European de Alergare Montană, 2017, desfăşurat în Kamnik în Slovenia. Fiecare sportiv clasat pe primul loc la un campionat mondial a primit câte un premiu de 2.000 de lei, în timp ce medaliaţii cu aur la europene au fost recompensaţi cu 1.500 de lei fiecare. Prezenţi la şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Suceava, toţi cei şase sportivi au primit din partea lui Gheorghe Flutur câte o diplomă şi un suvenir din partea administraţiei judeţene, constând într-o imagine cu domnitorul Ştefan cel Mare.

Tot ieri, preşedintele Consiliului Judeţean le-a înmânat câte o diplomă şi antrenorilor Ioan Despa, la canotaj (CSM Suceava), şi Cristian Prîsneac, la atletism (CSM Vatra Dornei). După acordarea diplomelor şi o fotografie de grup, Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe sportivi, dar şi pe antrenorii acestora, „să continuaţi să faceţi aceeaşi imagine pozitivă judeţului Suceava şi Bucovinei”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase sportivi medaliaţi cu aur la campionatele mondiale şi europene au fost premiaţi de Consiliul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 1837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase sportivi medaliaţi cu aur la campionatele mondiale şi europene au fost premiaţi de Consiliul Judeţean Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei