Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 oct 2017 - Anul XXII, nr. 230 (6646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Peste 300 de companii vor fi premiate în cadrul Topului firmelor private din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 300 de companii vor fi premiate la ediţia de anul acesta a Topului firmelor private din judeţul Suceava. Evenimentul este organizat de Federaţia Patronală a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava şi va avea loc în data de 13 octombrie 2017, de la ora 17:00, la Complexul Zamca din municipiul reşedinţă de judeţ. Preşedintele FPIMM Suceava, Liliana Agheorghicesei, a precizat că alături de reprezentanţii celor peste 300 de IMM-uri din judeţ, la Topul firmelor private vor participa şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi centrale, ai instituţiilor publice locale şi centrale, ai CNIPMMR,  ai instituţiilor bancare şi ai altor organizaţii şi organisme de la nivel local şi naţional, parteneri şi colaboratori ai Federaţiei Patronale IMM din judeţ.

Și la ediţia de anul acesta, Topul Firmelor Private Suceava va evidenţia rezultatele economice deosebite obţinute de  IMM-urile sucevene în anul 2016, precum şi performanţele de excepţie obţinute de acestea şi oamenii de afaceri care le conduc.

„Sunt firmele care se constituie în repere şi modele de succes. Ele reprezintă baza mediului de afaceri local şi a societăţii sucevene, motorul dezvoltării şi creşterii economice a judeţului Suceava. Performanţele lor economice se regăsesc în primele trei locuri ale Topului IMM care evidenţiază, dincolo de cifre şi statistici, eforturile depuse pentru a furniza servicii şi produse performante, de a menţine sau a creşte numărul locurilor de muncă, de a derula afaceri în condiţii dificile şi într-o perioadă  atât de dificilă din punct de vedere economic”, a spus Liliana Agheorghicesei.

Tot în cadrul Topului Firmelor Private din judeţul Suceava vor fi acordate şi premii speciale unor IMM-uri sucevene pentru rezultatele economice şi antreprenoriale de excepţie înregistrate pe parcursul anului trecut.

„Păstrând tradiţia organizării, an de an, a celui mai important eveniment adresat oamenilor de afaceri din sectorul privat sucevean, Federaţia Patronală IMM Suceava va sublinia, încă o dată, prezenţa organizaţiilor patronale IMM sucevene în viaţa economică şi socială a judeţului Suceava, promovând şi susţinând activitatea şi rezultatele economice ale IMM-urilor sucevene”, a încheiat Liliana Agheorghicesei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de companii vor fi premiate în cadrul Topului firmelor private din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de companii vor fi premiate în cadrul Topului firmelor private din judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei