Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 oct 2017 - Anul XXII, nr. 230 (6646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD Suceava a identificat terenul pentru construcţia unei grădiniţe în cartierul Obcini

Marţi, 10 Octombrie 2017 (15:14:43)
Preşedintele interimar al PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a anunţat că toţi consilierii locali suceveni vor promova un proiect de hotărâre prin care se vor demara procedurile în vederea preluării unui teren în cartierul Obcini în vederea construirii unei grădiniţe. Dan Ioan Cuşnir a precizat că proiectul va fi promovat în şedinţa de luna aceasta a Consiliului Local Suceava. El a precizat că PSD a identificat o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, care se află pe str. Slătioarei şi care în momentul de faţă aparţine de Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K.Constantinescu”, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Locale, teren care ar putea fi transferat municipalităţii pentru construcţia unei grădiniţe noi. Dan Ioan Cuşnir a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în problema construirii unei grădiniţe în cartierul Obcini „demagogia politică a lui Ion Lungu şi a PNL-ului nu a funcţionat”. Cuşnir a spus că norocul primarului Ion Lungu şi al liberalilor a fost că PSD nu a votat proiectul din şedinţa Consiliului din luna august prin care se propunea construcţia unei grădiniţe în curtea Școlii Gimnaziale nr. 9, pe motiv că o astfel de construcţie nu ar fi respectat norma europeană de 20 mp/elev şi preşcolar. „Ion Lungu a venit cu un proiect heirupist, scris pe genunchi, şi ulterior cei de la ADR l-au avertizat că în cazul unei reclamaţii se riscă pierderea finanţărilor pe întreaga axă. Cum să îţi treacă prin cap, în anul 2017, să vrei să construieşti pe bani europeni, dar să nu respecţi normele europene impuse pentru a accesa aceşti bani?”, a spus liderul PSD Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava a identificat terenul pentru construcţia unei grădiniţe în cartierul Obcini.
 Vizualizări articol: 2066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PSD Suceava a identificat terenul pentru construcţia unei grădiniţe în cartierul Obcini3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei