Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 oct 2017 - Anul XXII, nr. 225 (6641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune

Percheziții ale procurorilor din Franța, în căutarea unor suceveni care au spart magazine de lux

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegație de anchetatori din Franța a fost ieri la Suceava unde, în colaborare cu procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT) Suceava,  a efectuat percheziții într-un dosar în care s-au adunat date despre o grupare de români care a comis spargeri în serie în Franța. Hoții vizau magazine în care se aflau bijuterii, ceasuri de firme și alte bunuri din această categorie, iar prejudiciile sunt mari, în unele cazuri de ordinul zecilor de mii de euro.

Gruparea avea ținte bine stabilite, fiind vizate magazinele în care se aflau bunuri mici, ușor de furat și cu valoare de piață foarte mare. Faptele au fost comise în mare parte pe parcursul anului trecut.

Anchetatorii francezi au în lucru în jur de zece fapte de acest gen, iar toți cei care sunt deja arestați ori doar suspecți sunt români.

În județul nostru perchezițiile s-au derulat la Rădăuți, iar mai mulți suspecți au fost ridicați de polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava și aduși la sediul DIICOT Suceava, pentru a fi audiați de anchetatorii francezi. Cert mai este că alți membri ai grupării sunt din alte zone ale României, acțiunea procurorilor din Franța având mai multe direcții pe teritoriul țării noastre. 

Din informațiile noastre, o parte dintre membri grupării se află deja după gratii, în Franța, în timp ce alții au fost căutați în aceste zile în România.

Ancheta este încă în derulare cu privire la suspecții din Rădăuți, autoritățile judiciare franceze urmând probabil a solicita emiterea unor mandate europene, pentru ca cei puși sub acuzare să poate fi extrădați, pentru a fi puși oficial sub acuzare și eventual arestați.

Din informațiile noastre, printre cei ridicați ieri pentru a fi audiați se află și un anume Marius Spindeac, din municipiul Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții ale procurorilor din Franța, în căutarea unor suceveni care au spart magazine de lux.
 Vizualizări articol: 3882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Percheziții ale procurorilor din Franța, în căutarea unor suceveni care au spart magazine de lux5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei