Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 oct 2017 - Anul XXII, nr. 225 (6641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un prim bilanț

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că sunt binevenite unele concluzii la jumătatea sezonului regulat, mai ales că este marcată de această pauză de două săptămâni. Pe primele două poziții sunt acronimele CFR și FCSB, la distanță de patru puncte. Așadar, principalele contracandidate au confirmat previziunile, doar că locurile sunt inversate. Oricum, nimic decisiv, însă această ”mai mult de o lungime de barcă” e un cam stânjenitoare pentru echipa lui Becali. Podiumul este completat de Craiova, pe care aș caracteriza-o ca semisurpriză. Era de așteptat ca oltenii să conteze în lupta pentru play-off, totuși ei sunt la numai două puncte în spatele FCSB-ului! Dar marea, adevărata surpriză abia acum vine: este Astra, ocupanta locului 4. Dată fiind hemoragia de jucători din vară, credeam că Niculae s-a săturat de jucărie și dorește retrogradarea echipei. După exprimarea săracă și eliminarea din dubla cu Olexandria, poate vă mai amintiți, spuneam că Iordănescu jr. a acceptat slujba de antrenor la echipa din Giurgiu doar ca să nu stea acasă. Ei bine, se pare că l-am subestimat pe fiul generalului, acesta chiar a reușit să facă... bici! Cu același număr de puncte cu Astra este FC Botoșani, care trăiește încă de pe urma acelui start ca din pușcă (egal cu CFR, apoi patru victorii din patru!), după care a urmat cedarea lui Golofca și alternarea rezultatelor. În fine, pe ultimul loc de play-off se află o altă surpriză plăcută: ACS Poli Timișoara! Ionuț Popa o fi el de modă veche, dar știe meserie, el fiind singurul care a spart lacătul lui Dan Petrescu.

Am ajuns și la ”împăratul gol”, adică Dinamo, lăsată pe dinafară de efortul combinat al lui Contra și Miriuță, dar care au scuza de a fi fost nevoiți să gestioneze ”efortul” lui Negoiță. Jenant mod de a administra o societate, de fapt a păcăli permanent că administrează, exact ca simulacrul de guvernare a partidului din care face parte. La egalitate de puncte cu Dinamo se află echipa campioană, Viitorul, înscrisă destul de târziu, dar nu prea târziu, pe o pantă ascendentă. Deja au răsărit alți tineri care nici n-au prins cheag, dar au oferte! Cu scuzele de rigoare, celelalte echipe sunt cam de umplutură, tot ce urmăresc e să-și scape pielea în play-out.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un prim bilanț.
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un prim bilanț5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei