Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 sep 2017 - Anul XXII, nr. 220 (6636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 28 septembrie – 4 octombrie

Campania umanitară „Alege să fii mângâiere!”, pentru bătrânii din Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca


Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldoviţa şi Asociaţia Proiect Pro Europa organizează, în perioada 25 septembrie – 1 octombrie, campania umanitară „Alege să fii mângâiere!”. Cei care se alătură campaniei pot să ofere un dar unui bunic din Căminul pentru Persoane Vârstnice Solca. Directoarea Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldoviţa, prof. Daniela Ceredeev, a spus că peste doar câteva zile, pe 1 octombrie, este Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. „Alege să fii mângâiere pentru unul dintre cei peste 60 de bunici din acest cămin. Oferă un mic dar unui om care are nevoie de tine. Voluntari din asociaţia noastră şi copii şi tineri din Liceul Tehnologic <Vasile Cocea> Moldoviţa aleg să fie mângâiere pentru un bunic rătăcit de propriii nepoţi”, a spus directoarea Daniela Ceredeev, care speră ca mulţi alţi tineri şi nu numai să se alăture campaniei şi să fie parte din proiect, „să aleagă să fie mângâiere!”. Cei care doresc să ofere un dar bătrânilor de la Solca pot lua legătura telefonic cu directoarea Daniela Ceredeev, la numărul 0744 606 950, sau la adresa de e-mail danielaceredeev@yahoo.com. Bătrânii s-ar bucura să fie vizitaţi direct la Căminului pentru Persoane Vârstnice Solca, pentru o îmbrăţişare şi un mic dar.

 

Joi, 28 septembrie

Regal de muzică populară la Gala de premiere „10 pentru folclor", pe scena suceveană

Sucevenii iubitori de folclor sunt aşteptaţi, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, unde va avea loc un regal de muzică populară în cadrul Galei de premiere „10 pentru folclor". Intrarea la evenimentul de joi este liberă, iar invitaţi speciali în spectacol sunt Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu" Suceava şi Ovidiu Homorodean.
 

Vineri, 29 septembrie

„Noaptea Cercetătorilor”, pe esplanada Universităţii „Ștefan cel Mare”

Sucevenii pasionaţi de știinţă au ocazia să ia parte la experimente, să cunoască oamenii din spatele proiectelor de cercetare și să participe la workshopuri și concursuri vineri, 29 septembrie, la ”Noaptea Cercetătorilor”. Evenimentul se va desfășura pe platoului din faţa Universităţii ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV), în intervalul orar 17,00-22,00.

Potrivit organizatorilor, „Noaptea Cercetătorilor” oferă ocazia de a intra în contact cu lumea știinţei prin experimente, expoziţii, concursuri, spectacole cu roboţi etc. Manifestarea își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător și cât de interesantă poate fi munca de cercetare.

Liceeni, studenţi, cadre didactice și universitari vor instala standuri prin intermediul cărora își vor expune proiectele la care au lucrat, participanţii având prilejul de a se implica în demonstraţii sau experimente.

 

Conferinţă la Parohia „Sf. Înviere” Suceava

Parohia „Sf. Înviere” Suceava organizează, de la ora 19:00, la Așezământul Social-cultural, conferinţa: „Mărturisitori ai lui Dumnezeu în perioada comunistă - Părinţii de la Rugul Aprins și lumina lor duhovnicească”. Intrarea este liberă.

 

Expoziţie de pictură şi acuarelă

Consiliul Judeţean Suceava şi Muzeul Bucovinei organizează, la ora 18.00, la Muzeul de Istorie Suceava - sala de expoziţii temporare parter, vernisajul expoziţiei de pictură şi acuarelă a artistei plastice Ana-Maria Ovadiuc AMO. Expoziţia, care va fi prezentată la vernisaj de criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc, va beneficia de un moment artistic susţinut de studenţii Ana-Maria Antonesei (din cadrul Cenaclului „Litere” - care va recita versuri din creaţia proprie), Alexandru Dumbravă, Flavian Doroftei, Sebastian Paicu şi Rania Kutkut (de la Casa de Cultură a Studenţilor USV - care vor susţine un microrecital). Expoziţia poate fi vizionată în intervalul 25 septembrie - 15 octombrie a.c.

 

Luni, 2 octombrie

Viţa de Vie vaconcerta în deschiderea anului universitar

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV) sărbătorește debutul noului an universitar alături de una dintre cele mai cunoscute trupe din România, Viţa de Vie. Concertul este programat de la ora 19.00, pe esplanada din faţa corpului A, din strada Universităţii. Intrarea este liberă. În deschidere va interpreta trupa Odyssey.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei