Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 sep 2017 - Anul XXII, nr. 220 (6636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Doi temerari ai expediţiei “România la Pas” au ajuns şi în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi temerari ai expediţiei “România la Pas”, Edward Chirlacopschi şi un prieten, au ajuns luni seară în municipiul Suceava, după ce în ultimele zile au „gustat din Bucovina” (Şaru Dornei, Vatra Dornei, Chiril, Rarău, Câmpulung Moldovenesc, Stroieşti, Cacica, Gura Humorului etc.), din frumuseţile naturii şi ospitalitatea oamenilor. Edward Chirlacopschi, iniţiatorul acestui proiect, ne-a spus că expediţia “România la Pas” are caracter caritabil, introspectiv şi pedestru: „Marşul cu un echipament pe mine de aproximativ 25 de kg şi în care voi beneficia în mare parte de ceea ce-mi poate oferi natura o să-mi ofere ocazia să le vorbesc oamenilor despre kinetică şi nutriţie şi să promovez armonia cu mama natură prin exemplul personal. Acest proiect este consecinţa compasiunii şi dorinţei mele de a dărui cunoaşterea şi dragostea necesare sănătăţii şi vieţii. Armonia cu natura este unica şansă viabilă a sănătăţii, tinereţii şi vieţii”.

Edward Chirlacopschi ne-a spus că el şi prietenul său Emilian s-au cazat două nopți în municipiul Suceava pe banii lor, la Hotel Orizont.„Nu avem un program prestabilit. Așteptăm șansele și ofertele de a ajuta. Acum suntem cazați la Biserica <Sf. Vineri> şi vrem să-i mulţumim din suflet preotului Minu Mititelu. Mulțumim tuturor celor ce au contribuit și contribuie la buna desfășurare a acestei expediții”, ne-a spus Edward.

 

Marşul supravieţuirii

Bărbatul în vârstă de 41de ani ţine prelegeri şi conferinţe pe tema nutriţiei şi a kineticii, acestea fiind indispensabile legăturii şi armoniei cu natura. Pe pagina www.facebook.com/RomaniaPerpedes/, Edward Chirlacopschi ţine un jurnal cu experienţe de călătorie, însoţite de microvideoclipuri live şi fotografii realizate pe parcurs. „În această expediţie voi încerca să transmit audio-video, pe internet şi eventual la televiziunile şi radiourile care vor dori să preia, pentru a putea atrage şi informa auditoriul. Echipa de colaboratori, sponsori, donatori, însoţitori contribuie în mod clar la realizarea şi finalizarea cu bine a acestui tur şi le mulţumesc mult. Echipamentul specific şi necesar marşului, supravieţuirii, cât şi capturii de imagini şi voce trebuie să fie unul special. Sănătatea mea şi implicit reuşita proiectului depind şi de echipament. De asemenea, hrana şi uneori cazarea/dormitul devin o problemă suficient de mare încât să fie şi acestea decisive pentru succesul proiectului. În drumul meu voi poposi pentru <o clipă> să vizitez, să mă aplec şi să aduc lumină asupra obiectivelor turistice, tradiţiilor şi frumuseţilor naturale ce stau departe de priviri, fără să <strivesc corola de minuni a lumii>”, a spus Edward.

 

Promovează un stil de viaţă sănătos

În prima fază, Edward Chirlacopschi a pornit la drum în vara anului 2012 şi a parcurs atunci partea de sud a ţării, în total 395 de km. Anul acesta se află în cea de-a VII-a etapă a călătoriei la pas prin România, etapă a călătoriei pornită pe 24 august, din Topliţa. „Prin acest proiect îmi doresc să ajut oamenii, să cunosc oameni şi să mă cunosc pe mine, să promovez un stil de viaţă sănătos şi să promovez ţara”, a mai spus globetrotterul Edward. Pentru mai multe date despre „România la Pas” puteţi să sunaţi la numerele de telefon 0747 051 717 şi 0721 200 661. În caz că aceste numere par închise, puteţi să trimiteţi un sms şi veţi primi un răspuns. Pagina de facebook: RomaniaPerpedes.E-mail: romaniaperpedes@gmail.com, blog personal: http://florileprimavara.blogspot.com.

Site-ul oficial este: www.romaniaperpedes.roadministrat de Adrian Mîndruță Tănăsescu, IT-ist din Buzău. „Adrian Mîndruță Tănăsescu este copilotul nostru și administratorul site-ului www.romaniaperpedes.ro. A fost alături de mine și în 2012 și în 2015 și m-a ajutat foarte mult. Pe site se pot găsi informații suplimentare despre proiect, jurnale, date de contact și știri de ultima oră”, a completat Edward Chirlacopschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi temerari ai expediţiei “România la Pas” au ajuns şi în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi temerari ai expediţiei “România la Pas” au ajuns şi în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei