Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 sep 2017 - Anul XXII, nr. 203 (6619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presa

Performanta si dezvoltare in activitatea de finisare a materialelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte, cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie

S.C.  SER CONSTRUCT S.R.L. SUCEAVA  a demarat in luna septembrie 2017  implementarea proiectului “Performanta si dezvoltare in activitatea de finisare a materialelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte, cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie  “, cod SMIS 103628, proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 , Axa prioritara 2  “ Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1. “Promovarea spiritului antreprenorial , in special prin facilitatea exploatarii economice  a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri “.

 Valoarea totală a proiectului este de 1.045.369,15 lei, din care asistență financiară nerambursabilă 697.663,30 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2007 – 2013 este Ministerul Dezvoltarii Regionale , Administratiei Publice si Fondurilor Europene, iar Organismul intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord – Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

Obiectivul principal al acestui proiect este dezvoltarea S.C. SER CONSTRUCT S.R.L., societate care activează in domeniul serviciilor  de finisare a materialelor textile , prin achiziția de echipamente specifice activitatii desfasurate. Proiectul vizează crearea unui mediu favorabil ofertarii de servicii in domeniu, creșterea competitivității și productivității societății cu  crearea a 5 noi locuri de muncă. Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni.

Pentru informații suplimentare privind derularea proiectului, vă rugam să contactați S.C.  SER CONSTRUCT S.R.L., str. Eroilor nr. 23, Municipiul Suceava, Judetul Suceava, tel./fax 0749 820 463/ 0230 220 009, email: ser.construct@yahoo.com, persoană decontact: Rotari Sergiu - Vasile – administrator.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

S.C. SER CONSTRUCT S.R.L.

www.inforegio.ro

Investim in viitorul tau ! Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014 – 2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Performanta si dezvoltare in activitatea de finisare a materialelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte, cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie.
 Vizualizări articol: 1466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Performanta si dezvoltare in activitatea de finisare a materialelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte, cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei