Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 sep 2017 - Anul XXII, nr. 203 (6619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sancțiuni

Amenzi și permise reținute, după controale la trecerile de pietoni și la trecerile peste calea ferată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au organizat în această săptămână două acțiuni de control în trafic care au avut ca teme depistarea pietonilor care traversează neregulamentar, precum şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere la locurile marcate, în timp ce a doua acțiune s-a desfășurat la trecerile la nivel cu calea ferată.

În privința primei acțiuni, aceasta s-a desfășurat cu efective sporite și cu autospecialele cu radar și cameră video. În județul Suceava, indisciplina pietonală şi neacordarea de prioritate pentru pietoni reprezintă a doua cauză generatoare de accidente rutiere grave, astfel că problema este una cât se poate de spinoasă.

În cadrul acțiunii au fost controlate peste 300 vehicule şi au fost legitimaţi peste 350 de pietoni. Polițiștii au aplicat 109 amenzi, din care 34 pentru pietoni care au traversat neregulamentar deși aveau în apropiere locuri marcate. De asemenea, în cadrul acţiunii au fost reţinute şi 4 permise de conducere, de la șoferi care nu au dat prioritate pietonilor care erau angajați regulamentar în traversare.

Constatările polițiștilor sunt însoțite în mare parte și de imagini video, a declarat comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

„La desfăşuarea acţiunii au fost utilizate vehiculele neinscriptionate din dotarea IPJ Suceava şi aparatura pentru captare imagini de pe radarele omologate şi aparatul laser TrueCam. Puşi în faţa imaginilor filmate, atât pietonii, cât şi şoferii care nu au respectat legea au recunoscut că actele lor puteau duce la adevărate tragedii”, a declarat ofițerul.

A doua acțiune de control a Serviciului de Poliție Rutieră, în colaborare cu polițiștii de la Serviciului Judeţean Transporturi Suceava, s-a desfășurat la trecerile la nivel cu calea ferată de pe drumuri județene sau naționale. 

În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 37 de amenzi și au fost suspendate 3 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi și permise reținute, după controale la trecerile de pietoni și la trecerile peste calea ferată.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Amenzi și permise reținute, după controale la trecerile de pietoni și la trecerile peste calea ferată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei