Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 sep 2017 - Anul XXII, nr. 203 (6619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Afacere ilegală, dar şi periculoasă

Contrabandist rănit grav într-un accident petrecut în timp ce fugea de polițişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr care transporta cu un autoturism Volvo înmatriculat în Marea Britanie țigări de contrabandă a suferit un grav accident în timp ce încerca să scape de polițiştii de frontieră care erau pe urmele sale şi a rămas încarcerat în maşină. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.00, pe DJ 209G, pe raza satului Falcău, comuna Brodina.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu echipaj de descarcerare, tânărul fiind extras din maşina grav avariată care a lovit un cap de pod, s-a răsturnat şi a ajuns într-o magazie de la marginea drumului.

 

Fugarul a suferit mai multe leziuni, printre care un traumatism cranian

În urma accidentului, cartuşe de țigări s-au împrăştiat prin toată maşina, dar şi în afara acesteia.  

Tânărul care era încarcerat în maşină, identificat în persoana lui Octavian Cotos, în vârstă de 23 de ani, din Straja, a fost preluat de o ambulanță şi transportat la Spitalul Municipal Rădăuți. Primele evaluări medicale au indicat că acesta avea un traumatism cranio-cerebral şi mai multe traumatisme la nivelul corpului. Principala problemă era legată de leziunea de la cap, iar tânărul urma să fie investigat la tomograful Spitalului Județean Suceava, pentru a se stabili cert ce leziuni cranio-cerebrale a suferit. Acesta era totuşi conştient şi a putut fi verificat chiar şi cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0, astfel că starea sa de sănătate nu era foarte îngrijorătoare.

 

S-a izbit într-un cap de pod, la 300 de metri după ce a trecut de polițişti 

La ora accidentului, un echipaj de polițişti de frontieră de la Sectorul Brodina se afla de serviciu pe DJ 209G şi efectua o misiune specifică, pe linia depistării transporturilor de contrabandă. La un moment dat, pe direcția dinspre Brodina către Straja, a fost reperat un Volvo S60, căruia polițiştii i-au făcut semnal de oprire. Șoferul nu s-a conformat, iar imediat polițiştii care formau un al doilea echipaj au plecat cu maşina de serviciu în urmărire.

„Șoferul şi-a continuat deplasarea cu viteză, iar după aproximativ 300 de metri, a pierdut controlul volanului, iar maşina a părăsit partea carosabilă”, a transmis Radu Lungu, ofițer de presă în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

Autoturismul a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara drumului județean, lângă o magazie. În imediata apropiere a locului în care a ajuns maşina se afla un rezervor de motorină care, din fericire, nu a fost atins. 

În maşină se puteau observa mai multe colete, o parte dintre ele fiind rupte, iar pachete de țigări din acestea fiind împrăştiate.

Maşina şi întreaga cantitate de țigări au fost ridicate pe platformă şi duse la Sectorul Poliției de Frontieră Brodina, în vederea continuării cercetărilor. După inventariere a rezultat că în maşină erau transportate 3.410 pachete de ţigări de contrabandă. 

„În continuare, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează verificări în vederea documentării întregii activități infracționale”, a mai transmis oficialul Poliției de Frontieră.  

După ce îşi va reveni cât de cât, tânărul va fi pus sub acuzare mai mult ca sigur pentru infracțiunea de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandist rănit grav într-un accident petrecut în timp ce fugea de polițişti.
 Vizualizări articol: 5053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contrabandist rănit grav într-un accident petrecut în timp ce fugea de polițişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei