Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 aug 2017 - Anul XXII, nr. 189 (6605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Prins în timp ce transporta lemn cu acte în neregulă, în urma unui incident în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incident produs în trafic de o autoutilitară plină cu lemne a dus într-un final la oprirea acesteia de poliţişti. În urma verificării actelor şi a încărcăturii, oamenii legii au descoperit că şoferul avea acte de transport doar pentru jumătate din încărcătura de lemn din autovehicul.

Incidentul s-a petrecut luni seara, la ora 21.30, când o autoutilitară marca Mercedes Actros care circula pe drumul comunal Tecioară din comuna Horodnic de Sus a agăţat cu încărcătura firele de curent electric care alimentau o gospodărie din zonă şi apoi şi-a continuat drumul. În urma unui apel la 112 din partea unui martor, echipajele de poliţie din zonă au primit consemn de identificare a autoutilitarei în trafic. La locul incidentului poliţiştii au găsit rupte firele electrice de joasă tensiune care traversau drumul pentru alimentarea unui imobil şi au sesizat reprezentanţii E.ON Moldova, care au venit la faţa locului pentru remedierea defecţiunii şi reracordarea imobilului la reţea.

În scurt timp, pe un drum din comuna Suceviţa a fost identificată şi autoutilitara Mercedes, condusă de Nicodim V., care le-a declarat poliţiştilor că nu şi-a dat seama de incidentul petrecut în Horodnic. Luat la verificat, cel aflat la volan le-a prezentat poliţiştilor avizul primar de însoţire a lemnului, pe actul de însoţire fiind înscrisă cantitatea de 7,52 metri cubi lemn rotund specia brad şi 0,02 metri cubi lemn rotund specia molid. La compararea din ochi a materialului din autoutilitară cu cel trecut pe actul de însoţire au apărut suspiciuni cu privire la existenţa unor diferenţe mari de material lemnos, fiind solicitat sprijinul unor specialişti silvici din cadrul Ocolului Silvic Marginea, pentru inventarierea materialului. Cu ocazia inventarierii materialului lemnos s-a constatat că în autoutilitară se afla cantitatea de 15,25 metri cubi lemn rotund specia brad, cu un plus de 7,73 metri cubi lemn faţă de cantitatea înscrisă în aviz. Societatea comercială din Suceviţa căreia îi aparţinea încărcătura a fost sancţionată contravenţional, fiind în acelaşi timp confiscată cantitatea de 7,73 metri cubi de lemn, în valoare de 700 de lei. De asemenea, pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins în timp ce transporta lemn cu acte în neregulă, în urma unui incident în trafic.
 Vizualizări articol: 4051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Prins în timp ce transporta lemn cu acte în neregulă, în urma unui incident în trafic3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei