Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 aug 2017 - Anul XXII, nr. 189 (6605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Doi pe un loc

Ionuţ Adomniţei şi Ioan Barbă au promovat proba scrisă la concursul pentru funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi dintre cei patru candidaţi admişi la concursul pentru funcţia de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava au promovat proba scrisă şi s-au calificat pentru următoarea probă, cea a interviului. Cel mai mare punctaj l-a obţinut Ioan Barbă, 79 de puncte, iar următorul a fost Dan Ionuţ Adomniţei, cu 77,8 puncte. Actualul director executiv interimar, Mirela Florea, nu s-a prezentat la proba scrisă, iar al patrulea candidat, Marius Cătălin Prisăcaru, a obţinut  21,6 puncte. Prisăcaru are dosarul de candidatură depus şi pentru funcţia de director executiv la Agenţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, din data de 6 septembrie a.c..

Un al cincilea candidat pentru funcţia de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava, Ovidiu Dănuţ Ungureanu, a fost respins de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pe motiv de tardivitate a depunerii dosarului de concurs. Cei doi candidaţi declaraţi admişi, Barbă şi Adomniţei, se vor prezenta la proba de interviu în data de 24 august a.c..

Dan Ionuţ Adomniţei este economist şi a fost şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, din mai 2013 până în aprilie 2015, când a preluat funcţia de administrator public al judeţului. Din această funcţie a demisionat în iunie 2016, după schimbarea conducerii Consiliului Judeţean.

Ioan Barbă este inginer la Serviciul Urbanism al Primăriei Bosanci, absolvent al facultăţilor de drept şi de silvicultură.

Condiţiile impuse pentru a participa la concursul de directori au fost studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.

Ioan Barbă şi-a depus dosarul şi pentru funcţia de director al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, care va avea loc în data de 12 septembrie a.c..

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Adomniţei şi Ioan Barbă au promovat proba scrisă la concursul pentru funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava.
 Vizualizări articol: 2523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ionuţ Adomniţei şi Ioan Barbă au promovat proba scrisă la concursul pentru funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei