Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 aug 2017 - Anul XXII, nr. 186 (6602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Greu de evitat

Stâlpii separatori montaţi într-o intersecţie, culcaţi zilnic la pământ de şoferii neatenţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Crearea de către municipalitatea suceveană a unei benzi rapide de trafic, în urmă cu două săptămâni, prin modificarea semnalizărilor şi montarea unor stâlpi separatori de sens, a dat mari bătăi de cap şoferilor care circulă prin acea zonă. Schimbările de atunci au vizat intersecţia dintre bulevardul 1 Mai şi strada Bistriţei, unde dimineaţa şi la orele de vârf se creau adesea blocaje în trafic. Măsura creării unei benzi rapide de trafic, prin separarea celor care vin dinspre intrarea în oraş şi merg tot înainte, de ceilalţi care intră de pe strada Bistriţei, din stânga, în artera principală, a fost pusă în practică prin montarea unui rând de stâlpi separatori între cele două benzi de circulaţie. Planul a fost pus în aplicare începând cu data de 4 august, însă urmările se pot vedea aproape în orice moment în care tranzitezi zona. Zilnic pe asfalt poţi vedea o parte din stâlpi loviţi şi căzuţi la pământ, după ce destul de mulţi dintre şoferii care folosesc intersecţia nu au prea înţeles prezenţa lor acolo. Și nu e vorba doar de conducătorii auto care vin de pe strada Bistriţei şi care trebuie să se încadreze pe o singură bandă a bulevardului 1 Mai, pentru a vira spre stânga. Mulţi dintre aceştia se trezesc că sunt limitaţi la acea unică bandă şi de multe ori nu pot evita intrarea în ”contact” cu stâlpii care le ies în faţă. Pe lângă aceştia, sunt cei care vin cu viteză dinspre intrarea în oraş şi văd destul de târziu că banda din dreapta, separată de cealaltă cu stâlpi, le permite să circule cursiv spre centrul oraşului, fiind semnalizată cu verde intermitent. În încercarea lor de a intra brusc pe această bandă, unii dintre aceşti conducători auto lovesc cu maşinile lor stâlpii montaţi pe asfaltul şoselei.

 

Accident cu două autoturisme implicate, după ce unul dintre şoferi a observat târziu stâlpii care i-au apărut în faţă

Neatenţia a dus vineri dimineaţă la producerea unei tamponări în zona aceleiaşi intersecţii, dintre strada Bistriţei şi bulevardul 1 Mai, din municipiul Suceava. În urma impactului uşor dintre cele două autoturisme, unul dintre ele a fost proiectat pe scuarul care desparte cele două sensuri de mers ale bulevardului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10, când două autoturisme, un Chevrolet Spark şi o Dacia 1310, au pătruns în acelaşi timp în intersecţia proaspăt redirijată, după introducerea stâlpilor separatori pe sensul spre Centru al bulevardului. Una dintre cele două şoferiţe a fost ”şicanată” de prezenţa stâlpilor, pe care i-a observat prea târziu, şi nu i-a acordat prioritate celuilalt autoturism, intrând în coliziune uşoară cu acesta. În urma impactului, autoturismul Dacia 1310 a fost proiectat pe scuarul din mijlocul drumului, cu avarii uşoare. Din fericire, nici o persoană din cele implicate în accident nu a fost rănită, şoferii rezolvându-şi problemele în mod amiabil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stâlpii separatori montaţi într-o intersecţie, culcaţi zilnic la pământ de şoferii neatenţi.
 Vizualizări articol: 4259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Stâlpii separatori montaţi într-o intersecţie, culcaţi zilnic la pământ de şoferii neatenţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei