Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 aug 2017 - Anul XXII, nr. 186 (6602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Funcţii de conducere

Inspectoratul Școlar vrea să ocupe prin concurs toate posturile de director din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele 27 de posturi de director  şi director adjunct rămase vacante în urma concursului din această vară vor fi ocupate în urma unui interviu, Inspectoratul Școlar Suceava stabilind graficul de desfăşurare al probei.

31 de candidaţi s-au înscris pentru posturile rămase neocupate, aceştia fiind programaţi pentru interviu luni, 21 august, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava.

Trei candidaţi s-au înscris pentru şefia Școlii Gimnaziale Măriţei, iar câte doi s-au înscris pentru posturile de conducere de la şcolile din Vatra Moldoviţei, Berchişeşti, Milişăuţi, „Ion Creangă” Suceava (adjunct), „Mihail Sadoveanu” Fălticeni (adjunct), „Dimitrie Vatamanaiuc” Suceviţa, Grădiniţa „Micul Prinţ” Rădăuţi, Club Sportiv Școlar Rădăuţi (adjunct).

Mulţi dintre cei înscrişi au participat şi la concursul de la începutul acestei veri, însă nu au reuşit să treacă peste toate cele trei probe ale acestuia.

Dacă de data aceasta vor promova cu brio interviul, directorii vor avea un mandat de un an, valabil pentru anul şcolar 2017 – 2018, prin detaşare în interesul învăţământului.

 

În ce va consta interviul?

Candidaţii vor susţine un interviu în faţa unei comisii constituite din trei membri ai consiliului de administraţie al IȘJ Suceava în cadrul căruia vor prezenta planul operaţional pentru anul şcolar 2017 – 2018 al unităţii de învăţământ pentru care şi-au exprimat opţiunea. Totodată, le vor fi testate, prin trei întrebări, cunoştinţele privind legislaţia şcolară raportat strict la specificul şi la nivelul unităţii de învăţământ pentru care au optat.

Durata interviului este de maximum 20 de minute. Punctajul maxim este 30, iar pentru promovare sunt necesare 21 de puncte.

Dacă după această etapă vor mai rămâne posturi libere, acestea vor fi ocupate prin detaşare în interesul învăţământului.

La interviu pot participa, în calitate de observatori, reprezentanţi ai sindicatelor din învăţământul preuniversitar sucevean.

 

Opt unităţi şcolare care nu au candidaţi

29 de posturi au fost scoase la concurs, însă opt dintre ele au fost ocolite de candidaţi.

Nimeni nu s-a înscris pentru posturile de director de la Grădiniţa cu Program Normal „Voinicelul” Rădăuţi, Grădiniţa „Alba ca Zăpada” Vatra Dornei, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava, Școala Gimnazială Breaza, Școala Gimnazială Drăgoieşti, Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, Școala Gimnazială Specială „Sf. Stelian” Rădăuţi.

Reamintim că, în vara aceasta, concursul de ocupare a celor 107 funcţii vacante de director şi director adjunct s-a încheiat cu promovarea a 80 dintre cei 123 de candidaţi înscrişi. Alţi 20 de candidaţi au fost declaraţi admişi, însă contracandidaţii lor au avut punctaje mai mari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectoratul Școlar vrea să ocupe prin concurs toate posturile de director din judeţ.
 Vizualizări articol: 3707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inspectoratul Școlar vrea să ocupe prin concurs toate posturile de director din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei