Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 aug 2017 - Anul XXII, nr. 183 (6599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără permis

S-a urcat băut la volan şi a distrus gardul unei gospodării din Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Gardul unei gospodării din Suceviţa a fost făcut praf de un tânăr de 24 de ani, care după această ispravă a încercat să scape basma curată. Mai exact, după ce a ce intrat cu autoturismul în gard, şoferul a coborât, a demontat plăcuţele de înmatriculare şi a dispărut de la faţa locului, abandonând vehiculul.
Accidentul a fost semnalat la 112 duminică seară, în jurul orei 20.00, de proprietara locuinței al cărei gard a fost distrus în urma impactului.
La fața locului polițiștii Secției de Poliție Rurală Marginea au identificat un autoturism Nissan Almera abandonat fără plăcuțe de înmatriculare, însă nu au avut nevoie de prea mult timp pentru a da de urmele autorului evenimentului rutier. În urma căutărilor care au avut loc, polițiștii l-au identificat în comuna Sucevița pe tânărul de 24 de ani care condusese mașina și l-au testat cu aparatul etilotest. În urma testării, alcoolemia măsurată a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind condus apoi la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea unor mostre biologice de sânge.
Mai mult de atât, în urma verificărilor făcute în baza de date a poliției, polițiștii au constatat că şoferul nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto. Prejudiciul creat prin distrugerea gardului se ridică la circa 500 de lei. Pentru tot ceea ce s-a întâmplat tânărul s-a ales cu dosar penal şi va fi cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a urcat băut la volan şi a distrus gardul unei gospodării din Suceviţa.
 Vizualizări articol: 1566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a urcat băut la volan şi a distrus gardul unei gospodării din Suceviţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei