Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 aug 2017 - Anul XXII, nr. 183 (6599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident produs de viceprimarul din Ilișești, care s-a urcat băut la volan

Joi, 17 August 2017 (10:09:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accident de circulație miercuri seara, în jurul orei 18.05, pe DN 17, în zona primăriei din comuna Ilișești. Șoferul unui autoturism VW Golf care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, nu a dat prioritate unei autoutilitare care venea din spate, având același sens de mers. Impactul dintre cele două autovehicule nu a mai putut fi evitat, autoturismul intrând în coliziune laterală cu autoutilitara marca VW LT, condusă de un bărbat de 56 de ani din Gura Humorului. În urma impactului o singură persoană a fost rănită, fiind vorba de Vladimir Florea de 55 de ani, viceprimarul comunei Ilișești, aflat în autoturismul VW Golf. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, viceprimarul declarându-le polițiștilor în primă fază că la volan se afla fiul său de 20 de ani. Până la urmă, alesul local a recunoscut că el se afla la volanul autoturismului, în momentul în care s-a produs accidentul, fiul său fiind pasager pe scaunul din dreapta. Vladimir Florea a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a ajuns la spital cu traumatisme la cotul stâng și șoldul stâng, unde i-au fost recoltate și probe biologice de sânge care vor stabili adevărata alcoolemie. Pe numele lui polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident produs de viceprimarul din Ilișești, care s-a urcat băut la volan.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident produs de viceprimarul din Ilișești, care s-a urcat băut la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei