Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 aug 2017 - Anul XXII, nr. 175 (6591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mitocu Dragomirnei

Gospodărie incendiată în toiul nopţii, în timp ce proprietarul era plecat de acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a distrus anexele unei gospodării din comuna Mitocu Dragomirnei, în timpul nopţii de miercuri spre joi. Flăcările au izbucnit în jurul orei 02.30, câteva minute mai târziu fiind observate de un vecin, care a dat alarma la 112. La faţa locului au ajuns în scurt timp pompierii Detaşamentului Suceava, care au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea focului. La sosirea echipajelor flăcările afectaseră anexele gospodăreşti construite din lemn, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la o gospodărie învecinată. În urma incendiului au ars şura şi acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, acoperişul unei bucătării de vară pe 10 metri pătraţi, circa o tonă de fân şi 500 kg de paie. Flăcările au degradat pereţii bucătăriei de vară, în incendiu pierind un cal.

Cercetările făcute de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Adâncata au stabilit faptul că în momentul izbucnirii incendiului proprietarul, în vârstă de 24 de ani, nu era acasă, fiind plecat cu o zi înainte, împreună cu alţi oameni din comună, la cules de afine în zona Maramureşului. Din fericire nu au fost victime omeneşti, pompierii salvând casa şi un depozit de furaje din vecinătate.

Cercetările pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului au continuat joi dimineaţă, când la locul producerii incendiului s-au întors echipele de specialişti ISU împreună cu poliţiştii, care au stabilit în final drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor folosirea intenţionată a unei surse de aprindere. Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru identificarea suspecţilor de comitere a infracţiunii de distrugere, urmând a se face şi evaluarea pagubelor produse în incendiu, în momentul în care proprietarul se va întoarce acasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie incendiată în toiul nopţii, în timp ce proprietarul era plecat de acasă.
 Vizualizări articol: 2278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gospodărie incendiată în toiul nopţii, în timp ce proprietarul era plecat de acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei