Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 iul 2017 - Anul XXII, nr. 162 (6578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noi detalii şocante

Suceveanul arestat pentru uciderea unei belgience va fi pus sub acuzare şi pentru viol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noi detalii şocante au fost publicate ieri de presa belgiană în cazul suceveanului în vârstă de 23 de ani acuzat că a sugrumat o belgiancă pe o plajă de pe malul Mării Nordului, în luna ianuarie a acestui an. Conform presei belgiene, Alexandru Caliniuc, în vârstă de 23 de ani, din Salcea, care este extrădat de săptămâna trecută în Belgia, va fi pus sub acuzare şi pentru viol. Informaţia ar fi una venită direct de la anchetatori, care au precizat că tânăra de 27 de ani a fost violată şi apoi sugrumată, însă agresiunea sexuală nu a fost vehiculată până acum din raţiuni de anchetă. Această informaţie vine la două zile după ce un alt cotidian important din Belgia a anunţat, citând o sursă oficială, că ADN-ul suceveanului corespunde cu ADN-ul „străin” găsit pe hainele şi trupul tinerei ucise.

 

O crimă care a şocat întreaga Belgie şi o anchetă care a decurs anevoios

Crima a fost comisă pe 22 ianuarie 2017, femeia în vârstă de 27 de ani fiind găsită moartă pe o plajă, în oraşul belgian Knokke-Heist (BE), sub scheletul unei terase. Crima a şocat întreaga Belgie, presa mediatizând intens cazul, cu detalii de anchetă şi imagini video cu un tânăr suspect, în geacă albastră, care s-a plimbat pe plajă după omor, înainte de a fi descoperit cadavrul. La autopsie s-a stabilit că tânăra a fost sugrumată şi ucisă prin sufocare. Belgianca petrecuse într-un cazino, alături de iubitul ei, iar în jurul orei 4.00 dimineaţa aceasta a părăsit localul singură, spunându-i iubitului că merge pe plaja din apropiere, pentru a lua aer. Câteva ore mai târziu avea să fie găsită moartă.

Ancheta a fost una anevoioasă, iar anchetatorii au ajuns la Alexandru Caliniuc abia după aproximativ cinci luni de la crimă.

Alexandru Caliniuc s-a aflat în ziua omorului în oraşul belgian Knokke-Heist. Acesta chiar a postat pe Facebook o fotografie cu plaja din localitate, la câteva ore de la omor.

Alexandru Caliniuc a fost ridicat de poliţiştii suceveni pe 26 iunie a.c. de la domiciliul său din Salcea, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile belgiene. Ulterior el a fost arestat provizoriu şi apoi extrădat. Extrădarea nu a fost prea complicată, în condiţiile în care chiar Caliniuc şi-a dat acordul pentru a fi predat autorităţilor belgiene.

 

Iubitul tinerei ucise cere detenţie pe viaţă pentru autor

În ultimul material pe tema acestui caz publicat de presa belgiană apare şi iubitul tinerei de 27 de ani, cel care s-a aflat cu ea în cazino înainte ca fata să plece pe plajă. Acesta i-a transmis lui Alexandru Caliniuc să fie om şi măcar acum, pus în faţa dovezilor, să spună adevărul, să recunoască fapta şi să nu mai inventeze alte poveşti. Alexandru Caliniuc ar fi vorbit foarte puţin până acum în faţa anchetatorilor, refuzând să răspundă la acuzaţii. Presa belgiană scrie că, pus în faţa probelor evidente, tânărul ar fi pe cale să vorbească şi să mărturisească.

Prietenul fetei ucise a mai spus că speră că acesta va primi pedeapsa cea mai severă, care pentru el înseamnă detenţie pe viaţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul arestat pentru uciderea unei belgience va fi pus sub acuzare şi pentru viol.
 Vizualizări articol: 7027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Suceveanul arestat pentru uciderea unei belgience va fi pus sub acuzare şi pentru viol5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei