Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 iul 2017 - Anul XXII, nr. 162 (6578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Transport aerian

Tarom a inaugurat ieri prima cursă low-cost pe ruta Torino-Suceava şi retur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tarom a inaugurat ieri prima cursă low-cost a acestei companii, pe ruta Torino-Suceava şi retur. Aeronava Tarom a aterizat la Suceava la ora 12:40, cu 20 de minute mai repede decât ora programată. Aşa cum se procedează la inaugurarea unui nou zbor, avionul de la Torino la Suceava a fost „botezat”. Prima cursă de la Torino a ajuns la Suceava cu 134 de pasageri, fiind ocupate practic toate locurile din aeronava Boeing 737-300. Pasagerii care au ajuns la Suceava au fost întâmpinaţi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Viorel Seredenciuc şi de directorul Aeroportului „Ștefan cel Mare”, Ioan Măriuţa. Tot ieri, de pe aeroport a fost operat şi zborul retur, către Torino, cu 70 de pasageri la bord.

Zborurile pe această rută vor fi deservite, iniţial, în fiecare miercuri, şi vor dura aproximativ două ore şi 40 – 50 de minute.

De la Torino avionul va decola la ora 9:20 şi va ajunge la Suceava la ora 13:00. Zborul retur va fi în aceeaşi zi, de la ora 14:00, iar avionul va ateriza în Italia, la Torino, la ora 15:50.

Biletele se pot procura de la orice Agenţie Tarom, de pe site-ul de internet al companiei, cu ajutorul aplicaţiei mobile a Tarom, sau de la orice agenţie de ticketing.

Compania Tarom a anunţat ieri că tarifele încep de la suma de 72 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un zbor dus-întors. În preţ este inclus transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 30 de kilograme şi al unui bagaj de mână de 10 kilograme, check-in gratuit în aeroport, online şi pe mobil, precum şi catering gratuit la bordul aeronavei.

 

Discuţii pentru două zboruri pe săptămână pe ruta Torino – Suceava şi retur

După primele curse pe rutele Torino – Suceava şi retur, directorul Aeroportului "Ștefan cel Mare" Suceava, Ioan Măriuţa, a ţinut să remarce în primul rând interesul mare al pasagerilor pentru acest nou zbor. Ioan Măriuţa a precizat că în momentul de faţă de pe aeroportul Suceava se operează zboruri către opt destinaţii internaţionale, cinci în Italia, la Roma, Milano, Veneţia, Bologna şi Torino, una în Anglia, la Londra, precum şi în Turcia (Antalya) şi Grecia (Zakynthos). „Este primul tronson de zbor low-cost deschis de compania Tarom, iar în momentul de faţă ducem tratative pentru ca zborurile pe ruta Torino – Suceava şi retur să fie operate de două ori pe săptămână”, a spus Ioan Măriuţa. El a arătat că de la începutul anului şi până în prezent, Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava a avut circa 117.000 de pasageri, numărul estimat până la finalul anului fiind de 250.000 de pasageri.

Ioan Măriuţa a mai precizat că în momentul de faţă, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, se poartă discuţii pentru deschiderea unor noi zboruri către destinaţii externe.

Reamintim că preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat recent noi destinaţii posibile de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" către mai multe oraşe din Europa. Printre destinaţiile amintite de Gheorghe Flutur se numără Barcelona, Madrid şi Valencia – Spania, Paris – Franţa, Bruxelles – Belgia, Berlin şi Dortmund – Germania şi Dublin în Irlanda. Flutur a precizat că aceste destinaţii au reieşit dintr-un studiu de impact pe care administraţia judeţeană l-a realizat pentru extinderea Aeroportului „Ștefan cel Mare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tarom a inaugurat ieri prima cursă low-cost pe ruta Torino-Suceava şi retur.
 Vizualizări articol: 3464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tarom a inaugurat ieri prima cursă low-cost pe ruta Torino-Suceava şi retur5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei