Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 iul 2017 - Anul XXII, nr. 162 (6578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În centrul Sucevei

Parcare cu plată de la Palatul Administrativ până la magazinul Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferii care îşi parchează maşinile în zona centrală a municipiului Suceava, pe strada Ștefan cel Mare, riscă să fie puşi la plata unor amenzi cuprinse între 200 şi 400 de lei, dacă nu achită taxa de parcare, care este de doi lei pe oră.

Începând de miercuri, majoritatea locurilor de parcare de pe strada Ștefan cel Mare, începând din faţa Palatului Administrativ până la magazinul Bucovina, pot fi ocupate doar contracost.

„Începând de astăzi sunt puse în funcţiune patru parcometre pe strada Ștefan cel Mare – porţiunea de la Consiliul Judeţean până la magazinul Bucovina, adică zona reabilitată. Unul este la Muzeul de Știinţele Naturii, unul la intersecţia străzilor Mitropoliei cu Ștefan cel Mare, unul pe partea cealaltă, în apropiere de Piaţa Steagurilor, iar unul la Muzeul de Istorie. Tariful este de doi lei pe oră sau un leu pentru o jumătate de oră”, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Nu se taxează locurile de parcare de pe străzile din jurul Consiliului Judeţean şi locurile de parcare de lângă clădire, de o parte şi de alta a scărilor de intrare.

Parcările sunt gratuite pentru autovehicule aparţinând Primăriei, Prefecturii, Consiliului Judeţean, Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Gărzii Financiare, Gărzii de Mediu, Curţii de Conturi şamd. Toate maşinile instituţiilor publice au parcările gratuite în toate parcările municipiului Suceava, când sunt acolo în interes de serviciu.

Pentru riverani este posibilitatea de plată a unui abonament trimestrial de 100 de lei, valabil în intervalul 16.00 – 08.00 sau semestrial, de 180 de lei.

 

Extindere a zonelor de parcare cu plată şi introducere de plată prin SMS

În perioada următoare şi alte zone centrale ale Sucevei vor fi dotate cu parcometre, iar staţionarea pe locurile de parcare se va face contracost.

„În perioada următoare vrem să extindem acest sistem de parcometre în zona centrală şi vom extinde sistemul de plată prin SMS. La celelalte trei parcări cu parcometre pe care le avem în Suceava, la magazinul Bucovina, la Hotelul Bucovina şi la Piaţa Mare am avut în primele şase luni încasări de 157.669 de lei. Nu e scopul nostru de a face profit din parcări, dar e necesară reglementarea acestor spaţii de parcare”, a adăugat viceprimarul Sucevei.

„Poliţia Locală are ca atribuţii să facă prevenţie şi îndrumare zilele următoare, să reuşim să descongestionăm zona de maşini. Avem camere de luat vederi în zonele respective, dar mai vin montate şi altele. În zonă sunt două parcări subterane gratuite care pot fi folosite. Nu vrem să creăm probleme celor din zonă, au posibilitatea de a obţine şi aceste abonamente de parcare”, a adăugat Harşovschi, care a precizat că în prima săptămână poliţiştii locali îi vor îndruma pe oameni spre parcometre şi le vor da doar avertismente verbale, de săptămâna viitoare avertismente scrise, urmate de amenzi.

Regulamentul de funcţionare a parcărilor cu plată din municipiul Suceava prevede şi amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei pentru vandalizarea parcometrelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcare cu plată de la Palatul Administrativ până la magazinul Bucovina.
 Vizualizări articol: 3885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Parcare cu plată de la Palatul Administrativ până la magazinul Bucovina3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei