Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 iul 2017 - Anul XXII, nr. 162 (6578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Perioada 20 - 26 iulie

Unde fugim de-acasă...

Unicul magazin Teilor din Suceava, la Iulius Mall

Unicul magazin Teilor din Suceava s-a deschis de curând la Iulius Mall şi le propune clienţilor o colecţie complexă de modele de bijuterii, rafinate şi discrete sau imprevizibile şi spectaculoase. Podoabele se disting atât prin designul inovativ, cât şi prin finisajul excepţional al pieselor. Din colecţia de verighete Teilor fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide şi detalii perfecte, ce îşi vor păstra strălucirea şi eleganţa în timp. Jocul de culori şi finisaje rezistente este îmbrăcat în strălucirea cristalelor sau a diamantelor, în funcţie de preferinţe. Indiferent de ocazie, toţi cei care doresc să îşi surprindă persoanele dragi cu un cadou special sunt aşteptaţi în magazinul Teilor cu bijuterii ce pot deveni daruri memorabile. Magazinul Teilor din Iulius Mall Suceava confirmă filozofia brandului, reunind colecţii aparţinând unor nume cu tradiţie în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante şi pietre preţioase: Hulchi Belluni, Antonellis, K di Kuore, Pesavento sau Talento. Vitrinele magazinului găzduiesc atât colecţii de bijuterii cu un design spectaculos, o varietate largă de verighete şi inele de logodnă, cât şi piese dedicate fiecărui moment din zi. Teilor este un brand de bijuterii cu o experienţă de peste 15 ani în industria metalelor şi a pietrelor preţioase. Pornind de la ideea că o bijuterie trebuie să fie autentică şi durabilă, Teilor a pus accent, încă de la înfiinţarea sa, pe calitatea produselor şi a serviciilor pe care le oferă. În prezent, există o reţea de 25 de magazine Teilor în toată ţara, cel mai recent inaugurat fiind cel din Iulius Mall Suceava. Brandul mai este prezent în reţeaua de centre comerciale a companiei Iulius şi la Iulius Mall Cluj şi în ansamblul Palas Iaşi.

 

A XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional „Flori pe Dorna”, la Poiana Stampei

Timp de patru zile, comuna Poiana Stampei va deveni centrul de atracţie al turiştilor din Bazinul Dornelor. În perioada 20-23 iulie, în comuna de la limita cu judeţul Bistriţa-Năsăud se vor desfăşura activităţi culturale, sportive şi distractive reunite sub genericul celei de-a XVIII-a ediţii a Festivalului Naţional „Flori pe Dorna”, dar şi concertul de final al celei de-a cincea ediţii a masterclass-ului de vioară şi violoncel “Muzica la altitudine”.

 

Joi, 20 iulie

Zilele Municipiului Fălticeni

După Sfânta liturghie de la Biserica cu hramul Sfântul Ilie din Fălticeni, va avea loc o procesiune religioasă pe traseul Biserica „Sf. Ilie” – Spitalul Municipal Fălticeni – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Primăria Fălticeni – Catedrala „Învierea Domnului” – Biserica „Sfântul Ilie”. Tot la Biserica „Sf. Ilie” va fi organizată “Nunta de aur”, sărbătorirea cuplurilor fălticenene care aniversează 50 de ani de căsătorie. Programul zilei de joi include şi spectacol folcloric de Sfântul Ilie în care vor evolua Doina şi Ciprian Petroaie, Grupul Folcloric “Balada”, condus de prof. interpret Maria Tanasă, Alexandru Recolciuc, Alexandru Brădăţan cu orchestra, Laura Lavric, „Rapsozii Botoşanilor” împreună cu soliştii: Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu, Laura Ştefănescu Potoroacă, Daniela Condurache.  Concursul pe echipe la tenis de masă din liga Amatur, dotat cu trofeul “Cupa Municipiului Fălticeni”, ajuns la a VI-a ediţie, va încheia Zilele Municipiului Fălticeni, sâmbătă, 22 iulie.

 

Vineri, 21 iulie

Concursul “Case şi grădini”, la Poiana Stampei

La Poiana Stampei, prima parte a zilei de vineri este dedicată competiţiilor sportive: atletism, ciclism, volei, fotbal, tenis de masă. La ora 18,00, specialiştii în peisagistică şi arhitectură urbană vor juriza concursul “Case şi grădini”, vor alege cea mai frumoasă gospodărie, cea mai frumoasă grădină cu flori, cea mai frumoasă grădină cu legume, şi vor desemna, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai frumos sat din comuna Poiana Stampei. Seara se va încheia cu proiecţia 3D a filmelor Transformers şi Piraţii din Caraibe.

 

Sâmbătă, 22 iulie

Dan Puric lansează la Poiana Stampei cartea “Să fii român”

La ora 14:00, Dan Puric va lansa, la Poiana Stampei, cartea “Să fii român” şi le va explica celor prezenţi că “Să fii român înseamnă să îţi iubeşti credinţa strămoşească în care te-ai născut, martirii şi eroii neamului tău, să îţi iubeşti tradiţia, cultura şi oamenii mari pe care i-a dat acest pământ, cât mai ales să îţi iubeşti necondiţionat, în ciuda tuturor evidenţelor, ţara de astăzi, ca să ai puterea să o ridici”. De la ora 15,00, Şcoala Gimnazială “Poiana Stampei” organizează simpozionul “O educaţie de calitate prin valori tradiţionale”. La ora 17,00, în sala de spectacole a Casei de Cultură “Elisei Todaşcă”, participanţii la masterclass-ul de vioară şi violoncel “Muzica la altitudine”, pregătiţi de Ştefan Horvath, concert maestru al Filarmonicii din Basel, şi Răzvan Suma, binecunoscut muzician nu numai în România, ci şi în străinătate, vor susţine un recital extraordinar. De la ora 19,00, după festivitatea de premiere a concursurilor sportive şi a celui de îndemânare forestieră, va fi prezentat modul de preparare a mâncărurilor tradiţionale din zonă, o degustare de produse şi un spectacol pentru tineret. 

 

Duminică, 23 iulie

Parada militară, parada portului popular şi parada căruţelor, la Poiana Stampei

În Poiana Stampei, la ora 12,30 vor avea loc parada militară, parada portului popular şi parada căruţelor. Înainte de întâlnirea cu fiii satului, la Monumentul eroilor va avea loc o slujbă de pomenire a celor care s-au jertfit pentru ţară. De la ora 14,00, în cadrul unui spectacol folcloric vor evolua alături de solişti şi formaţii din Bazinul Dornelor: Ansamblul “Perla” din Cernăuţi, Angelica Flutur, Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu”, Ansamblul “Păuniţa” din Sângeorz Băi, mureşeanul Alexandru Togănel, Ansamblul “Nunta Zamfirei” din Livezile, seara încheindu-se cu un recital Iurie Levcic şi un foc de artificii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei