Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mai 2017 - Anul XXII, nr. 111 (6527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violenţă în familie

Bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra soţiei sale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Capu Câmpului a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de tentativă de omor, sub forma infracţiunii de tentativă la violenţă în familie, după ce i-a provocat leziuni grave prin lovituri şi prin înjunghiere soţiei sale. Fapta a fost comisă pe 10 aprilie a.c., iar motivul invocat de agresor a fost că soţia sa consuma foarte mult alcool şi el nu a mai suportat această situaţie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cei care au coordonat ancheta din acest caz, au arătat că inculpatul Dumitru Cioban şi soţia sa locuiesc împreună într-o casă din Capu Câmpului. Faptul că femeia obişnuia să consume cantităţi mari de alcool era cunoscut printre apropiaţi, cauză din care cei doi se certau adesea, au stabilit procurorii.

Pe acest fond avea să aibă loc grava agresiune din seara zilei de 10 aprilie 2017. Inculpatul a lucrat în acea zi în agricultură, ajungând acasă seara, în jurul orei 21.00. Aici, bărbatul şi-a găsit soţia sub influenţa alcoolului şi şi-a ieşit din minţi.

„Deranjat în mod vădit de starea de ebrietate în care a găsit-o şi în acea seară pe soţia sa, inculpatul s-a enervat şi a lovit-o pe aceasta peste faţă cu palmele şi pumnii, apoi inculpatul a luat un cuţit de bucătărie şi a lovit-o cu acest obiect pe victimă în partea laterală dreapta a toracelui”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Din cercetări mai rezultă că inculpatul a vrut să ceară ajutor vecinilor în acea seară, însă femeia a refuzat. A doua zi dimineaţă, în jurul orei 6.00, văzând că femeia nu este în stare deloc bună, inculpatul s-a dus să ceară ajutor la un vecin, care a solicitat telefonic prezenţa unei ambulanţe. Iniţial, bărbatul a spus că soţia sa a avut un „accident” în seara precedentă. După ce poliţiştii au ajuns la faţa locului, în scurt timp s-a stabilit că a fost vorba de o agresiune.

La spital, femeia a fost diagnosticată cu traumatisme la nivelul feţei, al capului şi al toracelui, şi, cel mai grav, cu o plagă înţepată, care a provocat hemoragie la unul din plămâni şi care a necesitat drenaj pleural drept cu evacuarea cantităţii de 700 ml sânge.

Concluzia medico-legală a fost că femeia a suferit leziuni care au necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale, iar plaga prin înjunghiere i-a pus viaţa în pericol. 

În aceste condiţii fapta a fost încadrată la tentativă la infracţiunea de violenţă în familie – tentativă de omor între membrii familiei.

Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de libertate, iar până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată se bucură de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra soţiei sale.
 Vizualizări articol: 2214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra soţiei sale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei