Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mai 2017 - Anul XXII, nr. 111 (6527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Aproape trei ani de închisoare pentru un contrabandist la care au fost găsite 950 de cartușe letale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Izvoarele Sucevei a fost încarcerat în Penitenciarul Botoșani la aproape o lună de zile după ce a fost condamnat definitiv pentru infracțiunile de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Dorel Mihai Mehno era dat în urmărire din data de 23 aprilie, la două zile după ce condamnarea pe numele său, de 2 ani și 8 luni de închisoare, a rămas definitivă și irevocabilă.

Acest caz s-a remarcat prin faptul că la perchezițiile efectuate în noiembrie 2015 au fost ridicate aproape 1.000 de cartușe letale. Captura de 950 de cartuşe pentru arme letale a fost cea mai mare din ultimii zece ani în județul Suceava. Muniția era deținută ilegal, fără vreun document, existând suspiciunea că urma să fie valorificată pe piața neagră.

Ancheta a fost coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, iar în cadrul perchezițiilor din 12 noiembrie 2015 în locuinţa deţinută de inculpat și de sora sa a fost depistată cantitatea de 12.018 pachete de ţigări, de provenienţă extracomunitară, bunuri ce trebuiau supuse regimului vamal. Din anchetă a rezultat că ţigările au fost procurate în vederea comercializării, prejudiciul calculat bugetului de stat fiind de 134.376 de lei. Cu ocazia aceleiaşi percheziţii au fost descoperite şi cele 950 de cartuşe de armă letală de diferite calibre, deținute ilegal. La domiciliul celor doi au mai fost găsite un aparat de vedere pe timp de noapte, o lunetă, două cutii pentru staţii de emisie-recepţie, precum și cinci cutii pentru încărcătoare staţii emisie-recepţie, toate indicii ale activității infracționale pe linie de contrabandă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape trei ani de închisoare pentru un contrabandist la care au fost găsite 950 de cartușe letale.
 Vizualizări articol: 4085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aproape trei ani de închisoare pentru un contrabandist la care au fost găsite 950 de cartușe letale5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei