Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mai 2017 - Anul XXII, nr. 111 (6527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

Importanţi oameni de afaceri îşi vor prezenta poveştile de succes la Conferinţa Afaceri.Ro de la CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi oameni de afaceri importanţi din judeţul Suceava îşi vor prezenta poveştile de succes în cadrul ediţiei de anul acesta a Conferinţei Afaceri.Ro. Evenimentul a ajuns la cea de-a cincea ediţie şi va avea loc vineri, 19 mai, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că la conferinţă vor fi prezente personalităţi din mediul de afaceri regional şi naţional, oameni de afaceri cu experienţă care vor vorbi despre proiecte de succes, despre provocările pe care le-au întâmpinat şi pe care le-au depăşit, dar şi despre cum poţi dezvolta o afacere de succes în România. Astfel, printre cei care vor lua cuvântul se vor regăsi managerul clinicii ALIAT, Alina Ciupercovici, şi tinerii oameni de afaceri suceveni Valentin Nicoară şi Andrei Ursachi.

Lucian Gheorghiu a mai spus că printre invitaţii de marcă de anul acesta se numără şi Aurel Bobu, fondatorul şi proprietarul companiei Marelbo, una dintre cele mai mari fabrici de încălţăminte din România, care produce încă din 1994 încălţăminte şi curele din piele naturală. Acesta va vorbi la Conferinţa Afaceri.ro Suceava despre cum a început povestea Marelbo şi despre provocările întâlnite în acest business.

Deşi în prezent este deţinătorul uneia dintre cele mai mari fabrici de încălţăminte din România, a pornit de jos ca antreprenor la început de drum, într-un sat necunoscut. „Povestea lui de succes poate fi considerată demnă de predat la şcolile de antreprenoriat”, a subliniat preşedintele executiv al CCI Suceava. Aurel Bobu este şi unul dintre cei mai interesanţi autodidacţi din România, pornind de la o şcoală profesională şi de la un atelier friguros, amenajat în grajdul gospodăriei, iar în prezent are o avere estimată la câteva zeci de milioane de euro.

Un alt invitat la conferinţa de vineri este Andreea Maftei, consultant servicii fiscale KPMG, care lucrează din 2008 în cadrul departamentului de taxe din Iaşi şi are experienţă în a asista companiile în diverse aspecte fiscale, impozit pe profit, impozit cu reţinere la sursă, TVA, contribuţii sociale.  De asemenea, Andreea Maftei a fost implicată în asistenţă fiscală în cadrul auditurilor, în proiecte de preţuri de transfer şi revizuire fiscală.

Printre cei care vor lua cuvântul la Conferinţa Afaceri.Ro se va număra şi Florin Irimescu, antreprenorul premiat pentru pateul de păstrăv afumat Trutta Dux, produs la Valea Putnei, sub brandul ValePutna, care a primit cea mai prestigioasă recunoaştere din industria produselor Gourmet, şi anume Superior Taste Award cu două stele de Aur. Florin Irimescu a reuşit astfel, prin perseverenţă şi ambiţie, să dezvolte un produs românesc într-un brand premiat internaţional. Absolvent al Facultăţii de Silvicultură din cadrul  Universităţii "Ștefan cel Mare" din Suceava, el s-a dedicat o perioadă muncii pentru care s-a format în cadrul facultăţii absolvite, iar apoi din spirit de iniţiativă a demarat un proiect în vederea înfiinţării unei unităţi de procesare a peştelui, astfel clădindu-se brandul ValePutna.

Toate informaţiile despre Conferinţa Afaceri.RO Suceava 2017, inclusiv agenda actualizată şi detalii despre invitaţi se găsesc pe pagina oficială: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2017/. Înscrierile se fac până astăzi, cei interesaţi putând apela şi la telefonul 0230/521 506 sau pe e-mail, office@ccisuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Importanţi oameni de afaceri îşi vor prezenta poveştile de succes la Conferinţa Afaceri.Ro de la CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 1810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Importanţi oameni de afaceri îşi vor prezenta poveştile de succes la Conferinţa Afaceri.Ro de la CCI Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei