Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 mai 2017 - Anul XXII, nr. 111 (6527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curse

Flutur anunță că Tarom introduce patru zboruri suplimentare pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că Tarom va introduce patru zboruri suplimentare pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Gheorghe Flutur a declarat că începând cu data de 20 iunie se introduc încă patru curse în zilele de marţi, joi, vineri şi duminică, cu decolare de la Bucureşti la ora 17:15 şi aterizare la Suceava la ora 18:25. Zborul retur va pleca de la Suceava la ora 18:50 şi va ateriza la Bucureşti la ora 20:05. În momentul de faţă Tarom operează zboruri de la Suceava spre Bucureşti în fiecare zi a săptămânii, urmând ca de pe 20 iunie acestea să fie dublate în zilele de marţi, joi, vineri şi duminică. „În urma demersurilor făcute în ultima perioadă venim cu încă o veste bună pentru suceveni, dar şi pentru cei din întreaga zonă, şi anume suplimentarea curselor Tarom pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Astfel, Suceava este din ce în ce mai bine conectată cu Bucureştiul, dar şi cu mai multe destinaţii externe”, a declarat şeful administraţiei judeţene, care a ţinut să amintească şi faptul că începând cu data de 7 iunie a.c., pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava vor fi introduse şi cursele charter pentru destinaţii de vacanţă din Grecia şi Turcia, în zilele de luni, miercuri şi vineri. Gheorghe Flutur a mai spus că în perioada următoare vor fi continuate demersurile pentru ca operatorii aerieni să deschidă noi curse de pe Aeroportul Suceava.

Reamintim că şeful administraţiei judeţene declara recent că intenţia administraţiei judeţene şi a aeroportului sucevean este de a dezvolta parteneriate şi noi curse de la Suceava către mai multe destinaţii din ţară, cum ar fi Timişoara, Constanţa, Craiova sau Cluj. În momentul de faţă, pe lângă Tarom, pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" mai operează compania Wizz Air, cu zboruri către Londra, Roma, Milano, Veneţia şi Bologna. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că Tarom introduce patru zboruri suplimentare pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur.
 Vizualizări articol: 3573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Flutur anunță că Tarom introduce patru zboruri suplimentare pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei