Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mai 2017 - Anul XXII, nr. 102 (6518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cu tupeu

Patru maşini lovite în parcare în timpul nopţii de un Logan dispărut de la locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru autoturisme au fost avariate în timpul nopţii într-o parcare de pe strada Lalelelor din cartierul George Enescu din municipiul Suceava, autorul carambolului reuşind să se facă nevăzut după producerea coliziunilor. Întregul incident a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în faţa magazinului Flora,  iar unul dintre locatarii din blocul învecinat parcării a reuşit să zărească siluetele celor doi ocupanţi ai autoturismul care a intrat în cele patru autoturisme parcate şi numărul de înmatriculare al acestuia.

 

În câteva fracţiuni de secundă, maşina scăpată de sub control a făcut pagube de mii de lei

În jurul orei 03.45, un locatar din blocul învecinat parcării a auzit mai întâi un zgomot de frânare şi apoi bubuiturile, după care a ieşit la geam să vadă ce s-a întâmplat. „Când am ajuns la geam, am văzut doi tineri, în jur de 20 de ani fiecare, care coborâseră din maşină după impactul cu celelalte autoturisme aflate în parcare. Unul dintre ei s-a aplecat printre maşini şi a cules numărul de înmatriculare din faţă al maşinii lor, care se pierduse după impact. Am reuşit să văd că era vorba de un autoturism Dacia Logan de culoare gri, cu numărul de înmatriculare SV 07 BLH. Cei doi s-au urcat apoi în maşină şi au plecat de la locul accidentului, chiar dacă roata din partea dreaptă faţă era distrusă şi făcea zgomot în timpul mersului”, ne-a povestit Iulian, cel care a urmărit întreaga scenă.

 

Patru autoturisme parcate spic lângă bloc au fost avariate în urma impactului

Cel care a asistat la momentele de după accident a datimediat alarma şi i-a anunţat pe toţi cei păgubiţi despre ce se întâmplase. Cei care au coborât în stradă au constatat că patru autoturisme au fost avariate în timpul carambolului produs de şoferul imprudent. Acesta acroşase mai întâi uşor un autoturism Audi, după care a lovit pe rând un Opel, un autoturism Dacia Logan taximetru, care la rândul său a fost proiectat într-un VW Golf. Cel mai afectat dintre toate se pare că a fost Loganul taximetru, care a fost şifonat serios între celelalte două autoturisme Opel şi VW. Valoarea pagubelor produse în urma impactului urmează a fi calculată de specialişti, însă la o primă estimare depăşeşte câteva mii de lei.

 

Poliţiştii au luat probe de la faţa locului şi fac cercetări pentru depistarea autorului

La faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii, care l-au audiat pe martor şi au adunat probe. Prima probă importantă pentru oamenii legii a constituit-o oglinda retrovizoare din partea şoferului autoturismului Dacia Logan care a produs tamponarea, găsită în urma cercetărilor între autoturismele avariate. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi părăsirea fără încuviinţarea poliţiei a locului accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru maşini lovite în parcare în timpul nopţii de un Logan dispărut de la locul accidentului.
 Vizualizări articol: 9667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Patru maşini lovite în parcare în timpul nopţii de un Logan dispărut de la locul accidentului5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată italiană cu pâine uscată (panzanella), versiune de post Dacă ne plac crutoanele sau pur și simplu ne place să înmuiem miez de pâine în sosul rămas de la salata de roșii, aceasta este rețeta perfectă. Seamănă cu o salată banală de roșii cu castraveți, dar un mic amănunt o face absolut... Citeşte