Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mai 2017 - Anul XXII, nr. 102 (6518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Dolheşti

Familie înşelată de şase tineri, care le-au luat banii în avans şi nu le-au mai vopsit acoperişul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii unei familii din comuna Dolheşti s-au plâns poliţiştilor că au fost victimele unei înşelătorii, puse la cale de către câţiva indivizi care le-au trecut pragul casei. Cei şase necunoscuţi le-au propus şi s-au înţeles cu proprietarii locuinţei să le vopsească acoperişul, însă după ce au făcut o parte din lucrări şi au luat în avans o sumă importantă de bani, s-au făcut nevăzuţi. Poliţiştii încearcă acum să dea de urmele celor şase necunoscuţi, răspunzători pentru infracţiunea de înşelăciune.

Fapta indivizilor a fost sesizată poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Preuteşti vineri la prânz, de către o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Dolheşti, care le-a spus oamenilor legii că a fost înşelată de o sumă de bani, pe care a dat-o unor necunoscuţi în schimbul unor lucrări de vopsire a acoperişului. Cercetările au stabilit că joi după-amiază, în jurul orei 17.00, cei doi soţi au auzit pe drum persoane necunoscute care strigau că vopsesc acoperişurile. În urma unei discuţii şi a unor negocieri cu vopsitorii, s-au înţeles să vopsească acoperişul casei a doua zi, în schimbul unei sume de bani. 

A doua zi dimineaţă, în jurul orei 08.30, la locuinţa familiei au ajuns şase tineri necunoscuţi, care s-au prezentat să vopsească acoperişul casei. S-au înţeles cu unul dintre tineri, căruia i se spunea Vali, cu suma de 2.000 lei pentru întreaga lucrare. Pentru că nu a avut bani în casă, proprietarul casei, în vârstă de 61 de ani, a mers şi a scos banii de la un bancomat din municipiul Fălticeni , pe care i-a dat persoanei cunoscute sub numele de Vali. Ceilalţi s-au apucat de treabă şi au dat acoperişul cu o substanţă de decapare de culoare gri, folosită drept suport pentru culoarea roşie. Între timp, cel care a primit banii a plecat de la locuinţa proprietarilor, iar după ce au terminat de dat acoperişul cu substanţa de decapaj, tinerii vopsitori i-au mai cerut proprietarului încă 600 de lei, spunând că au folosit mai multă vopsea care trebuia plătită. Proprietarul s-a deplasat din nou la Fălticeni, de unde a scos din bancomat alţi 600 de lei şi i-a dat meseriaşilor. Când s-a întors acasă şi i-a povestit soţiei că le-a mai dat tinerilor şi suma de 600 de lei, femeia a sunat la 112, anunţând că a fost înşelată de cei care nu terminaseră lucrarea, şi că au dispărut cu tot cu bani. Poliţia încearcă acum să dea de urmele celor şase indivizi, făcând cercetări în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familie înşelată de şase tineri, care le-au luat banii în avans şi nu le-au mai vopsit acoperişul.
 Vizualizări articol: 4271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Familie înşelată de şase tineri, care le-au luat banii în avans şi nu le-au mai vopsit acoperişul1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată italiană cu pâine uscată (panzanella), versiune de post Dacă ne plac crutoanele sau pur și simplu ne place să înmuiem miez de pâine în sosul rămas de la salata de roșii, aceasta este rețeta perfectă. Seamănă cu o salată banală de roșii cu castraveți, dar un mic amănunt o face absolut... Citeşte