Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 mai 2017 - Anul XXII, nr. 102 (6518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfidarea legii

A descărcat lemnul transportat ilegal la marginea drumului, după ce s-a luat la harţă cu poliţiştii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control de rutină asupra transporturilor de lemn care tranzitează comuna Moldoviţa a dus la descoperirea în încărcătura unui ansamblu auto a unei importante cantităţi de lemn, care nu era trecută în avizul de însoţire a mărfii. Somat să descarce lemnul la un depozit de buşteni din zonă, şoferul autoutilitarei a refuzat deplasarea, iar după venirea la faţa locului a celui care emisese avizul de însoţire, acesta a intrat în conflict cu poliţiştii și apoi i-a spus șoferului  să descarce întreaga cantitate de lemn la marginea drumului. Şoferul şi firma transportatoare au fost amendaţi contravenţional, iar întreaga cantitate de lemn a fost confiscată.

Incidentul a început în după-amiaza zilei de sâmbătă, în jurul orei 15.00, pe un drum comunal din satul Demăcuşa, comuna Moldoviţa, când o patrulă formată din poliţişti care aparţin posturilor de poliţie din două comune au oprit autoutilitara care transporta lemn de fag. În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat unele neconcordanţe între materialul lemnos transportat şi cel din documente, respectiv numărul de piese şi diametrul acestora. Din acest motiv, poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto să însoţească echipajul la un depozit de buşteni din comuna Frumosu, unde silvicultorii aveau să facă inventarierea lemnului. În momentul în care autoutilitara a intrat pe DJ 176 în Moldoviţa, şoferul a parcat-o pe marginea drumului şi nu a mai dorit să continue deplasarea, decât în prezenţa celui care eliberase avizele de însoţire a materialului lemnos. Acesta a sosit la faţa locului şi s-a luat la ceartă cu poliţiştii, având un comportament scandalos la adresa acestora. În timpul scandalului, bărbatul venit de puţin timp la faţa locului, i-a cerut şoferului să descarce materialul lemnos în drum, pentru a nu fi confiscat de poliţişti. Întreaga cantitate de lemn a fost descărcată la marginea drumului de către şoferul în vârstă de 40 de ani, care nu a ţinut cont de somaţiile repetate ale poliţiştilor. La faţa locului au ajuns şi silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Moldoviţa, care în urma inventarierii au stabilit faptul că bărbatul transporta 450 piese din lemn, faţă de cele 280 înscrise în avizele de însoţire, cu un volum total de 27,41 metri cubi. Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere. Pe numele societăţii transportatoare a fost emisă o sancţiune contravenţională în valoare de 15.000 de lei pentru încălcarea legii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A descărcat lemnul transportat ilegal la marginea drumului, după ce s-a luat la harţă cu poliţiştii.
 Vizualizări articol: 5434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A descărcat lemnul transportat ilegal la marginea drumului, după ce s-a luat la harţă cu poliţiştii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată italiană cu pâine uscată (panzanella), versiune de post Dacă ne plac crutoanele sau pur și simplu ne place să înmuiem miez de pâine în sosul rămas de la salata de roșii, aceasta este rețeta perfectă. Seamănă cu o salată banală de roșii cu castraveți, dar un mic amănunt o face absolut... Citeşte