Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 apr 2017 - Anul XXII, nr. 92 (6508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar finalizat

Bărbat acuzat de contrabandă cu ţigări de peste 290.000 de lei, trimis în judecată de procurori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei l-au trimis zilele trecute în judecată pe inculpatul Marin Alexe, pentru comiterea infracţiunii de colectarea, deţinerea, transportul, preluarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia. Bărbatul de 55 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, se află în stare de arest preventiv, după ce la data de 28 martie 2017 a fost trimis în spatele gratiilor pentru o perioadă de 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Vatra Dornei.

Faptele pentru care se face vinovat Marin Alexe au ieşit la iveală în urma unui control de rutină, desfăşurat de poliţiştii dorneni în noaptea de 27 martie, în jurul orei 23.55. După ce autoturismul marca Volkswagen Caravelle cu numere de Braşov a fost oprit de un echipaj al poliţiei pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, verificările făcute în interior au scos la iveală o cantitate impresionantă de ţigări de provenienţă extracomunitară. În toate spaţiile existente, începând cu scaunul şoferului şi până la portierele din spate, au fost descoperite 25.460 de pachete de ţigări de contrabandă. La audieri, şoferul a declarat că intenţiona să le transporte în municipiul Bistriţa, pentru a fi comercializate.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, compartimentul Vatra Dornei, care au efectuat cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere, colectare, transport, preluare de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, fiind cunoscut faptul că acestea provin din contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată pentru a fi confiscată. De asemenea, a fost luată măsura indisponibilizării autoturismului Volkswagen, care a fost depus la sediul poliţiei dornene. Pe numele lui Marin Alexe a fost emisă atunci o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind trimis sub escortă şi introdus în arestul IPJ Suceava. În cursul zilei de 28 martie bărbatul de 55 de ani a fost prezentat în faţa instanţei Judecătoriei Vatra Dornei, iar judecătorii au luat decizia trimiterii acestuia în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Prin infracţiunea comisă, inculpatul Marin Alexe a creat un prejudiciu bugetului statului în valoare de 290.446 de lei, iar dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Judecătoriei Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat acuzat de contrabandă cu ţigări de peste 290.000 de lei, trimis în judecată de procurori.
 Vizualizări articol: 2959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat acuzat de contrabandă cu ţigări de peste 290.000 de lei, trimis în judecată de procurori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei