Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 apr 2017 - Anul XXII, nr. 92 (6508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultraj

Scandalagiul acuzat că a lovit doi poliţişti la Vatra Dornei, cercetat sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au decis în urmă cu câteva zile  punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Valeriu Cătălin Bogheanpentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj şi a unei infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Inculpatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, după care procurorul de caz a dispus ca acesta să fie cercetat sub control judiciar pe o durată de 60 de zile.

Incidentul în urma căruia doi poliţişti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au reclamat că au fost agresaţi, după ce au intervenit pentru calmarea spiritelor într-un restaurant din municipiul Vatra Dornei, a avut loc joi seară. Personalul restaurantului a cerut ajutor la 112, după ce trei indivizi care consumaseră alcool au devenit agresivi. La faţa locului au ajuns doi poliţişti, care au fost întâmpinaţi cu ostilitate de cei trei, care în primă fază au aruncat cu pahare asupra oamenilor în uniformă. Dintre cei trei cheflii, Valeriu Cătălin Boghean a devenit însă mult mai agresiv, episodul violent având loc în afara restaurantului, în timp ce poliţiştii încercau să-l imobilizeze.

Unul dintre agenţi a reclamat că a fost lovit cu capul în figură, în timp ce altul a fost lovit cu piciorul în piept. În cele din urmă, bărbatul agresiv a fost imobilizat şi dus la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei. Ambii poliţişti s-au deplasat ulterior la spital, unde au fost examinaţi şi au primit certificate medico-legale care atestă că au suferit leziuni care necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale. Prin aceste fapte s-a constatat că a fost tulburată ordinea şi liniştea publică.

Dosarul deschis pe numele inculpatului Valeriu Cătălin Boghean a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj şi a unei infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Agresorul a fost ridicat pentru audieri, iarpeparcursul urmăririi penale, prin ordonanţa procurorului de caz emisă în timpul zilei de vineri, s-a dispus măsura reţinerii inculpatului Valeriu Cătălin Boghean pentru 24 de ore, iar ulterior, începând cu sâmbătă, 22 aprilie, pe numele său a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandalagiul acuzat că a lovit doi poliţişti la Vatra Dornei, cercetat sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 2393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scandalagiul acuzat că a lovit doi poliţişti la Vatra Dornei, cercetat sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei