Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2017 - Anul XXII, nr. 43 (6459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Stulpicani

Un tânăr băut a furat o maşină şi a avariat-o într-un şanţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Stulpicani, este acuzat că, după ce a băut zdravăn la o cârciumă din sat, a furat maşina unui consătean parcată în faţa birtului şi, după câţiva kilometri, a trântit-o într-un şanţ de la marginea drumului. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, el urmând să răspundă acum pentru faptele sale.

Tânărul a băut întreaga seară la o cârciumă din comuna Stulpicani şi la plecare şi-a amintit că avea de făcut un drum la Siret şi ar fi fost prea complicat să folosească autobuzul. Aşa că, văzând o maşină parcată în faţa barului în care băuse, s-a urcat în ea şi a pornit la drum. Nu a făcut prea mulţi kilometri, însă, şi în jurul orei 22.00, în timp ce circula pe DJ 177A, în localitatea Frasin, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit şoseaua, intrând în coliziune laterală cu malul unui şanţ. În urma impactului, cel aflat la volan a fost uşor rănit şi transportat de un echipaj al ambulanţei la spital, unde însă nu a rămas internat. Ela fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele lui poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr băut a furat o maşină şi a avariat-o într-un şanţ.
 Vizualizări articol: 2693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr băut a furat o maşină şi a avariat-o într-un şanţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dovleci pane, umpluți Dacă ne plac deopotrivă dovleceii pane și cei pregătiți la cuptor cu brânză, dacă îi vrem deopotrivă crocanți, dar și lipicioși și moi, iată o combinație care poate deveni în câteva minute preferata noastră pentru o... Citeşte