Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2017 - Anul XXII, nr. 43 (6459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Mobilă la comandă

Mobispeed promite să transpună în realitate ideile clienţilor în materie de mobilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru sucevenii care îşi doresc fie să îşi redecoreze integral locuinţa, fie să aducă un suflu nou în living sau bucătărie sau să-şi personalizeze dormitorul, Mobispeed are întotdeauna cele mai avantajoase oferte. 

Prezentă pe piaţa suceveană de aproape 10 ani, firma Mobispeed produce o gamă largă de mobilier la comandă din orice tip de material, de la pal, MDF vopsit, MDF înfoliat, MDF frezat, la uşi din lemn masiv etc., clienţii putând totodată alege dintr-o paletă largă de culori şi nuanţe.

Mobispeed promite să transpună în realitate ideile clienţilor săi şi să creeze mobilă personalizată adaptată spaţiului, bugetului şi dorinţelor celor care îi trec pragul.

„Firma noastră produce o gamă largă de mobilier la comandă pentru dormitoare, livinguri, dresinguri, colţare pentru bucătărie, mobilier pentru camere pentru copii, pentru baie, cuiere, mese, canapele şi colţare etc.”, menţionează reprezentanţii Mobispeed, aceştia completând că folosesc doar materiale de calitate, raportându-se întotdeauna la ultimele noutăţi şi tendinţe din domeniul mobilierului.

Cât priveşte feroneria, nici la acest capitol compania nu-şi permite să facă rabat de la calitate, fiind partener al firmei Blum, din Austria.

”Dorim să oferim orice tip de mobilier de care clienţii noştri au nevoie, asigurându-i că este realizat în modul cel mai profesionist, din cele mai bune materiale. Lucrăm cu utilaje profesionale, feronerie şi accesorii Blum. Ne putem deplasa şi în ţară pentru cei care doresc să colaboreze cu noi. Durata de execuţie depinde de materialul folosit, de complexitatea şi dimensiunea comenzii, durată mai mare necesitând MDF-ul vopsit sau lemnul masiv”, au declarat cei de la Mobispeed.

Mobispeed îşi propune să fiepartenerul ideal în găsirea de soluţii personalizate pentru mobila pe care clienţii o visează şi să satisfacă chiar şi cele mai neobişnuite cerinţe ale clienţilor.

 

Consultanţă din partea proiectanţilor firmei

Echipa Mobispeed este una dedicată şi bine pregătită şi, nu în ultimul rând, perfecţionistă, misiunea ei fiind aceea de a proiecta căminul ideal până la cel mai mic detaliu.

Reprezentanţii firmei au subliniat că proiectanţii Mobispeed pot oferi consultanţă clienţilor în alegerea materialelor, a culorilor, a dimensiunilor etc.

„Pe lângă realizarea efectivă a mobilierului, Mobispeed pune la dispoziţie şi servicii de consultanţă gratuită. Un proiectant va sta la dispoziţia clientului pentru a-l ajuta să ia cele mai bune decizii. Cât despre măsurători, fie facem noi măsurătorile camerei, fie poate veni clientul la sediul nostru cu releveul încăperii, iar noi proiectăm 3D mobilier la cerinţa clientului”, spun reprezentanţii companiei.

Consultanţa, transportul şi montajul sunt incluse în preţ.

Totodată, Mobispeed este partener al firmelor de electrocasnice şi sanitare Teka şi Pyramis (plite, chiuvete, cuptoare cu microunde, cuptoare), fiind oferite discounturi considerabile la alegerea produselor comercializate de acestea.

 

Sediile Mobispeed

Sucevenii care vor să consulte îndeaproape ofertele Mobispeed o pot face la unul dintre cele două sedii din cartierul Burdujeni. Unul este situat pestrada Cuza Vodă, nr. 25, la fostul Depozit de ouă, iar celălalt se află pe strada Tineretului, nr. 5 A, prima clădire după magazinul Paris Exim.

Totodată, cei interesaţi pot să consulte site-ul firmei, având la dispoziţie şi numerele de telefon 0729.950.563 sau 0746.006.662. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mobispeed promite să transpună în realitate ideile clienţilor în materie de mobilă.
 Vizualizări articol: 3771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobispeed promite să transpună în realitate ideile clienţilor în materie de mobilă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dovleci pane, umpluți Dacă ne plac deopotrivă dovleceii pane și cei pregătiți la cuptor cu brânză, dacă îi vrem deopotrivă crocanți, dar și lipicioși și moi, iată o combinație care poate deveni în câteva minute preferata noastră pentru o... Citeşte