Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 feb 2017 - Anul XXII, nr. 43 (6459)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Unora le place teatrul!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Să bată Atletico Madrid marcând 4 goluri într-o deplasare în Germania este un eveniment în sine, dar toți suntem sub impresia acestui formidabil 5-3 dintre Manchester City și Monaco. Desfășurarea meciului m-a trecut prin multe stări, bucurându-mă la ratarea de la unșpe pași a lui Radamel (s-ar fi făcut 1-3!), pentru ca la final să-mi pară rău că englezii s-au dus la două lungimi. Cred că un scor de 4-3 ar fi oglindit destul de fidel ”ostilitățile”, deși aș fi preferat un 4-4 ca la teatru! După ce Sané a urcat scorul la 5-3, mi-am petrecut ultimele 10 minute sperând în van la golul de 5-4. Asta e, Falcao ar fi putut ucide meciul, n-a făcut-o, așa că s-a ajuns la vorba aia cu ”nu te lasă să trăiești”... Oricum, sunt hotărât, la retur voi fi cu francezii până la capăt, nu mă mai sucesc. Dacă Monaco se va califica, atunci cu atât mai bine, voi merge apoi la două capete, și cu PSG. Parcă n-ar fi rău să se mai schimbe aerul prin Liga Campionilor și să apuce ”urecheata” și niște franțuji, n-au mai făcut-o de pe vremea lui Marseille, în 92-93. Iar înainte... hopa, înainte rien de rien! Deci Franța are un singur trofeu în cea mai importantă competiție europeană intercluburi, ca și România! Suntem noi tari sau sunt slabi ei? Din această dilemă mai bine să nu ieșim.

A doua zi de Liga Campionilor a adus un rezultat scontat până la virgulă, 2-0 pentru Juve la Porto, în duelul romantic al portarilor Buffon și Casillas, dar și false speranțe pentru Leicester la acest 1-2 de la Sevilla, spaniolii ratând o stivă de ocazii, bare peste bare, bașca un penalty apărat de Schmeichel junior. Numai dacă băieții lui Ranieri vor regăsi magia din sezonul trecut, ceea ce e greu de crezut, se vor lipi de un 1-0 izbăvitor. Contează mult încărcătura emoțională pe care le-ar putea dărui-o publicul. Sunt sceptic în ce privește calificarea lui Leciester, dar m-aș bucura pentru ea. Asta și pentru că, pe plan intern, parcă văd cum sezonul de vis va fi urmat de unul de coșmar: alt campionat cu nume mare de antrenor la retrogradare, anul tecut – Benitez, anul ăsta – Ranieri!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unora le place teatrul!.
 Vizualizări articol: 1477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Unora le place teatrul!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dovleci pane, umpluți Dacă ne plac deopotrivă dovleceii pane și cei pregătiți la cuptor cu brânză, dacă îi vrem deopotrivă crocanți, dar și lipicioși și moi, iată o combinație care poate deveni în câteva minute preferata noastră pentru o... Citeşte