Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2017 - Anul XXII, nr. 41 (6457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Soţul mort, soţia rănită, într-un accident petrecut la mai puţin de o lună de la nuntă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri care abia au avut nunta, în urmă cu mai puţin de o lună de zile, au fost implicaţi într-un grav accident rutier, soţul pierzându-şi viaţa, iar soţia ajungând la Spitalul Judeţean Suceava, cu leziuni destul de grave. Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.00, pe DN 17, în comuna Poiana Stampei. Cei doi tineri fuseseră la o petrecere, iar la ora accidentului se întorceau spre casă. O manevră bruscă a conducătorului auto a dus la pierderea controlului asupra volanului, maşina ieşind în afara drumului şi răsturnându-se. Din păcate, pentru tânărul în vârstă de 30 de ani, care se afla la volan, nu s-a mai putut face nimic, acesta decedând la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei. 

 

Cum s-a petrecut accidentul

Claudiu Ovidiu Vasiluţ, în vârstă de 30 de ani, localnic din Poiana Stampei, se afla la volanul unui autoturism Hyundai. Accidentul s-a produs în dreptul benzinăriei Lukoil, în Poiana Stampei. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea dreaptă a drumului. Poliţiştii bănuiesc că acesta a vrut să intre în benzinărie, după care a tras de volan pentru a reveni pe carosabil. Cert este că maşina avea viteză şi s-a răsturnat violent în afara drumului.

Tânărul de la volan a fost găsit proiectat în afara autoturismului. A fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde în scurt timp a decedat din cauza gravelor leziuni la cap. Acesta era în comă profundă, în şoc respirator, iar manevrele de resuscitare încercate în cazul său nu au avut succes. 

 

Tânăra de 22 de ani este stabilă şi în afara pericolului

Soţia acestuia, Maria Ionela, în vârstă de 22 de ani, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava. Diagnosticul preliminar pus în cazul ei a fost traumatism cranian, comoţie cerebrală, epistaxis, hematemeză.

Ieri după-amiază, medicii au apreciat că starea tinerei s-a îmbunătăţit, fiind în afara oricărui pericol. Totuşi, având în vedere leziunea de la cap, pacienta urmează să mai fie ţinută sub supraveghere timp de câteva zile.

În urma necropsiei şi a recoltării de probe, urmează a se stabili dacă tânărul era băut la ora accidentului. Conform declaraţiilor unor apropiaţi, acesta ar fi băut în noaptea tragediei două pahare de vin.

 

Risc mare de accidente mortale pe DN 17, la Poiana Stampei

Claudiu Ovidiu Vasiluţ şi Maria Ionela s-au căsătorit pe 28 ianuarie 2017. Nunta lor a fost oficiată de primarul Viluţ Mezdrea, care îi cunoştea foarte bine, fiind vecini şi amici din copilărie. Aflat la Bucureşti, primarul s-a arătat şocat de moartea atât de tragică a lui Claudiu Ovidiu Vasiluţ şi de cât de crunt a putut fi destinul cu cei doi tineri abia căsătoriţi.

Cei doi tineri lucrau în Germania şi se pregăteau în aceste zile să plece din ţară.

Porţiunea de pe DN 17 de la Poiana Stampei este cunoscută ca periculoasă, iar aici au loc periodic accidente grave. Chiar în acest an, la Poiana Stampei a mai avut loc un accident mortal, un impact între două autotrenuri.

Drumul relativ bun, care permite rularea cu viteză, traficul mai redus, dar şi curbele periculoase sunt o combinaţie care poate fi fatală pe această porţiune a drumului care leagă Suceava de Ardeal. Ce este atipic în cazul acestui accident este că tânărul de la volan era localnic. În ultimii ani, în toate accidentele grave de la Poiana Stampei au fost implicaţi şoferi aflaţi în tranzit.

 

A doua familie nenorocită după un accident rutier, în doar câteva zile

Tragedia de la Poiana Stampei vine la câteva zile după ce o altă tânără familie, din Fălticeni, a fost distrusă în urma unui accident rutier.

În seara zilei de 14 februarie, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Fălticeni, a fost scăpat de sub control într-o curbă periculoasă, între Mălini şi Cornu Luncii, în zona intersecţiei cu drumul spre Sasca. Maşina s-a zdrobit de un copac, iar în urma groaznicului accident soţia şoferului, o tânără de 25 de ani, a murit. De asemenea, fetiţa celor doi, în vârstă de 3 ani, aflată pe bancheta din spate, a fost rănită grav. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţul mort, soţia rănită, într-un accident petrecut la mai puţin de o lună de la nuntă.
 Vizualizări articol: 11812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soţul mort, soţia rănită, într-un accident petrecut la mai puţin de o lună de la nuntă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei