Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2017 - Anul XXII, nr. 41 (6457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ediţia a XVIII-a

Concursul „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava organizează, în perioada 22-24 februarie, cea de-a XVIII-a ediţie a Concursului de interpretare instrumentală „Cel mai bun interpret”, competiţie adresată elevilor din clasele III-VIII înscrişi la colegiul sucevean.

40 de elevi s-au înscris în cadrul celor trei secţiuni - Pian, Coarde şi Instrumente de suflat.

Potrivit reprezentanţilor Colegiului de Artă, „această competiţie internă are rolul de a-i pregăti pe elevii unităţii pentru olimpiada zonală de muzică, din martie, de la Iaşi. Vrem să-i identificăm pe elevii care pot face faţă competiţiilor de o mai mare amploare, să îi familiarizăm cu atmosfera competiţională şi să îi pregătim pentru a reprezenta cu brio învăţământul de artă sucevean”.

Preşedinte de onoare al juriului este lect. univ. Florin Fodor, de la Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi, iar preşedinte executiv este Johannes Raimund Onesciuc, directorul adjunct al Colegiului „Ciprian Porumbescu”.

La secţiunea Instrumente de suflat din lemn, juriul este format din prof. Vasile Bolnavu, prof. Ciprian Baicu şi prof. Mihaela Săveanui, iar la categoria Instrumente de suflat din alamă, membrii juriului sunt prof. Cristinel Ruscior, prof. Florin Sumanariu şi prof. Petru Tabarcea. La secţiunea Coarde, vor departaja cei mai buni competitori prof. Ilie Zugrav, prof. Cristina Ungureanu şi prof. Ciprian Constandache, iar la secţiunea Pian, câştigătorii vor fi desemnaţi de Elena Andriescu şi Monica Asimionesei.

Gala Laureaţilor şi festivitatea de premiere vor avea loc vineri, 24 februarie, de la ora 16.30, în sala Auditorium „Ioan Carp Fluerici” a Colegiului de Artă, corp A.

Parteneri ai competiţiei sunt Inspectoratul Școlar Suceava, Primăria Municipiului Suceava şi Muzeul Bucovinei. Sponsori – Fly Music şi ziarul Monitorul de Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”.
 Vizualizări articol: 1656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul „Cel mai bun interpret”, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei