Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2017 - Anul XXII, nr. 41 (6457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Sindicatul Agenţilor de Poliţie acuză că infractorii sunt încurajaţi să fabrice dosare împotriva oamenilor legii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a reacţionat faţă de ceea ce consideră a fi un precedent periculos, după readucerea în actualitate, la postul Antena 3, a cazului poliţiştilor de la Secţia Gălăneşti şi al şefului SIPI Suceava, Cristian Macsim, acuzaţi de fapte grave de inculpaţi pentru fapte de furt şi de contrabandă. Deşi ancheta DNA care i-a vizat pe poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti şi pe Cristian Macsim, în baza denunţurilor a trei inculpaţi pentru fapte de furt, a fost clasată de procurori, din lipsă de probatoriu, totuşi postul naţional de televiziune i-a prezentat pe oamenii legii ca pe nişte adevăraţi capi ai mafiei contrabandei. Totul doar în baza „declaraţiilor incendiare” ale unui individ, care, după toate probabilităţile,  este unul dintre cei care sunt trimişi în judecată pentru spargeri în serie şi care a venit cu acuzaţii neînsoţite de nici o probă. Este adevărat, aşa au făcut şi procurorii DNA, care i-au ţinut sub presiune pe poliţiştii anchetaţi timp de doi ani, nu doar televiziunea amintită, ceea ce este şi mai grav.

„Precizăm că împotriva colegilor noştri au fost depuse la Direcţia Naţională Anticorupţie denunţuri şi sesizări false, ca fiind implicaţi în contrabanda cu ţigări din zona respectivă. Pe baza acestor denunţuri ale infractorilor, în complicitate cu unii lucrători ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Suceava, agenţii de poliţie, cât şi şeful lor, subcomisar de poliţie Marius Ciotău, au fost cercetaţi fără drept de apel. Mai nou, în statul de drept numit România, infractorii au devenit persoane cu greutate în fabricarea de dosare împotriva oamenilor legii, fără ca aceste sesizări sau declaraţii să fie verificate de către cei care veghează la bunul mers în societatea românească”, se arată în comunicatul Biroului executiv central al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie din România.

„Acesta este doar un exemplu în care infractorii împreună cu unii reprezentanţi ai serviciilor <construiesc> aceste dosare, fără o minimă verificare, neţinând cont că un poliţist care lucrează de 20-30 de ani pentru societate nu poate să devină infractor peste noapte", au transmis sindicaliştii, cu referire la colegii de la Secţia Rurală Gălăneşti, poliţişti cu vechi state, care s-au trezit băgaţi în arest 24 de ore, după denunţurile celor pe care i-au anchetat şi percheziţionat legal, în exercitarea atribuţiilor de serviciu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicatul Agenţilor de Poliţie acuză că infractorii sunt încurajaţi să fabrice dosare împotriva oamenilor legii.
 Vizualizări articol: 3395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sindicatul Agenţilor de Poliţie acuză că infractorii sunt încurajaţi să fabrice dosare împotriva oamenilor legii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei