Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2017 - Anul XXII, nr. 41 (6457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ajutor

Ghid de avizare-autorizare lansat de IGSU în sprijinul oamenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Specialiştii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au lansat o aplicaţie online, sub forma unui ghid, din care cei interesaţi pot afla dacă este necesară obţinerea avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu şi care este documentaţia necesară obţinerii acestor acte administrative. Cu ajutorul acestui ghid uşor de accesat şi de utilizat, proprietarii construcţiilor sau amenajărilor au posibilitatea de a verifica dacă acestea se încadrează în categoriile de construcţii care au nevoie de aceste procese de avizare-autorizare.

Acest ghid postat pe site-ul IGSU şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava oferă posibilitatea de introducere a datelor tehnice despre o construcţie, iar după parcurgerea paşilor din platforma afişată pe site, cei interesaţi primesc informaţii despre documentele necesare pentru avizare sau autorizare, în funcţie de tipul şi categoria construcţiei.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi aplicaţii (ghid), cei care sunt interesaţi de obţinerea acestor autorizări pot găsi un link prin intermediul căruia poate fi accesată lista verificatorilor de proiecte şi a experţilor tehnici atestaţi în domeniul situaţiilor de urgenţă, de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Detaliile legate de acest ghid de avizare-autorizare pot fi obţinute prin consultarea paginilor de internet www.igsu.ro sau www.pompierisv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ghid de avizare-autorizare lansat de IGSU în sprijinul oamenilor.
 Vizualizări articol: 1681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ghid de avizare-autorizare lansat de IGSU în sprijinul oamenilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei