Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 feb 2017 - Anul XXII, nr. 41 (6457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Se încinge lupta la mijlocul clasamentului!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape pe neașteptate, campionatul nostru s-a încins la ”extremitatea din mijloc”, dacă-mi permiteți această exprimare. Mai mult decât lupta la titlu, despre care oricum e prematur să discutăm, ca și despre cea pentru evitarea retrogradării, a devenit palpitantă lupta pentru ultimele locuri din play-off. Odată cu victoria chinuită și cumva obligatorie a lui Dinamo în meciul cu FC Botoșani, concurența s-a redus la... 5 echipe pe 4 locuri! Cu două etape rămase de disputat, plus o restanță, calculele permit orice configurare. Craiova poate scăpa prima de griji dacă nu pierde în etapa viitoare la Dinamo. Dacă pierde, transformă ultima etapă, cu Gazul, într-una decisivă. Asta și pentru că ne imaginăm că Dinamo va învinge fără probleme în ultima etapă a sezonului regulat, la Pandurii. Dar dacă nu va fi așa? Apoi, va fi Gazul în stare să-i ia punct Stelei la Mediaș? Dar Astra, cum va ieși ea din cele două deplasări (Iași și Chiajna), mai ales că are de disputat și returul din Liga Europa? Prea mulți parametri, abia după etapa următoare se vor mai simplifica lucrurile. Oricum, dacă fotbalul nostru lasă de dorit în privința calității, măcar tensiune să fie, să nu se joace în dorul lelii.

În partea de sus, ”Steaua” a ajustat distanța față de Viitorul, ceea ce cu siguranță se va întâmpla și în continuare. Hagi a avut o mostră de cum va arăta echipa sa în confruntările din play-off, adică împotriva unor adversari cât de cât legați. Degeaba se supără pe elevii săi, mai bine să strige catalogul și să vadă unde răspund prezent Florin Tănase și Răzvan Marin. Dincolo, la subsol, Timișoara încearcă să profite de debranșarea de la aparate a unor echipe ca ASA și Pandurii. Dacă va izbuti la final să salte peste acestea, atunci ar putea fi protagonista celei mai improbabile salvări, având în vedere handicapul de 14 puncte cu care a pornit. E drept, ar mai fi barajul cu locul 3 din Divizia B, dar a-l pierde ar fi ca și cum te-ai îneca în baie după ce-ai trecut marea!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se încinge lupta la mijlocul clasamentului!.
 Vizualizări articol: 1213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Se încinge lupta la mijlocul clasamentului!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei