Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 feb 2017 - Anul XXII, nr. 37 (6453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suplimentare

Wizz Air creşte numărul de zboruri de la Suceava la Londra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air a anunţat că va creşte numărul de zboruri pe ruta Suceava – Londra și retur. Suplimentarea curselor aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” către Londra va avea loc după ce compania Wizz Air îşi va deschide o bază proprie pe aeroportul Luton din Marea Britanie. Potrivit unui comunicat de presă, începând cu data de 18 februarie, Wizz Air îşi va deschide cea de-a 28-a bază la aeroportul Londra Luton din Marea Britanie, acolo unde va aloca o nouă aeronavă Airbus A320, cu 180 de locuri. Oficialii companiei au precizat că în aceste condiţii, frecvenţele pe unele dintre cele mai populare rute Wizz Air vor creşte odată cu alocarea noii aeronave, astfel încât Suceava va avea cinci zboruri pe săptămână către Londra. În comunicatul de presă nu se precizează data exactă de la care va fi introdus cel de-al cincilea zbor către Londra. În momentul de faţă Wizz Air are patru zboruri săptămânale de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" Suceava către Londra, în zilele de marţi,  joi, sâmbătă şi duminică. Zborurile de duminică pe ruta Suceava – Londra şi retur au fost introduse începând de pe data de 12 februarie. Tot în prezent, compania aeriană mai operează zboruri pe ruta Suceava – Milano şi retur. Pe lângă aceste zboruri, de pe 18 martie şi până pe 25 martie 2017, Wizz Air va avea curse aeriene directe de la Suceava către Veneţia – Treviso, şi retur, în zilele de marţi şi sâmbătă.

Cursele către Veneţia vor fi păstrate şi după 25 martie 2017, urmând ca după această dată să se adauge alte două destinaţii din Italia, Roma – Ciampino şi Bologna. Cursele vor fi operate de trei ori pe săptămână spre Bologna şi Roma în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, respectiv de două ori pe săptămână pentru Veneţia - Treviso, luni şi vineri.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 77 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 137 de destinaţii din 40 de ţări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Wizz Air creşte numărul de zboruri de la Suceava la Londra.
 Vizualizări articol: 3712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Wizz Air creşte numărul de zboruri de la Suceava la Londra5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei