Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 feb 2017 - Anul XXII, nr. 37 (6453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

5 Idei de electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta

Bucataria este fara dubii unul dintre cele mai importante spatii din cadrul locuintei in conditiile in care aici petrecem o buna parte din timpul liber. Mai mult decat atat, bucataria este totodata si un spatiu extrem de uzual daca luam in calcul faptul ca aici gatim si petrecem timpul alaturi de familie si prieteni. La fel ca in orice alt domeniu si cel al amenajarilor interiore sufera modificari de la un an la altul, astfel ca periodic suntem pusi in situatia de a face diverse modificari pentru a ne spori confortul pe care il resimtim in bucatarie. O bucatarie moderna inseamna mai inainte de toate o bucatarie mobilata corespunzator si care sa dispuna de toate electrocasnicele.

Pentru ca atunci cand suntem pusi in situatia de a renova trebuie sa facem o multitudine de alegerei care mai de care mai dificile, am alacatuit mai jos o lista cu 5 cele mai importante electrocasnice care trebuie sa se regaseasca in orice bucatarie.

"Electrocasnicele sunt poate unele dintre cele mai importante elemente componente ale unei bucatarii avand in vedere utilitatea acestor produse. Masina de spalat vase, hota, frigiderul, aragazul si cuptorul cu microunde sunt doar cateva dintre elementele care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. In situatia in care dispunem de un spatiu mai restrans, astazi avem posibilitatea de a opta pentru electrocasnice incorporabile" a declarat Silviu Cirlejan, administrator la magazinul online cu produse electrocasnice, Biasicom.ro

 

  1. Aragazul este fara indoiala sufletul unei bucatarii avand in vedere faptul ca utilitatea acestuia intr-un astfel de spatiu este de necontestat. Optati pentru un aragaz modern care sa se poate integra cu usurinta in decorul general al bucatariei.

  2. Frigiderul este de asemenea un real simbol al bucatariei si care trebuie sa se regaseasca in orice bucatarie daca luam in calcul utilitatea acestuia in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. In ceea ce priveste bucatariile moderne, in tindinte se afla la ora actuala frigidere metalice sau cele incorporabile.

  3. Hota este o componenta indispensabila, mai ales in conditiile in care gatim foarte mult. Aceasta elimina mirosul care apare ori de cate ori gatim si pastreaza un aer proaspat in cadrul bucatariei.

  4. Masina de spalat vase reprezinta cea mai buna alternativa la spalatul clasic cu mana avand in vedere ca aceasta poate spala simultan un numar insemnat de vase si consuma o cantitate de apa mult mai mica decat daca le-am curata prin metoda clasica.

  5. Cuptorul cu microunde a devenit o componenta indispensabila in bucatarie avand in vedere faptul ca acesta poate incalzi mancarea intr-un timp foarte scurt si in plus acesta are si o serie de alte functii care spre exemplu ne pot ajuta simultan si in procesul de dezghetare al diverselor alimente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5 Idei de electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta.
 Vizualizări articol: 2034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 Idei de electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei