Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 feb 2017 - Anul XXII, nr. 37 (6453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La Dumbrăveni

Festivalul-concurs de interpretare vocală „Vreau să cânt!”, ediţia a V-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profitând de liniştea şi frumuseţea anotimpului rece, la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni a fost organizată cea de-a V-a ediţie a Festivalului-concurs de interpretare vocală „Vreau să cânt!”- faza locală, concurs destinat în exclusivitate elevilor talentaţi ai acestei şcoli.

În urma unei preselecţii riguroase, din cei 25 de elevi înscrişi, au fost admişi să participe 19 elevi care s-au prezentat pe scena Ateneului „Mihai Eminescu” din comună şi au interpretat, fiecare în parte, câte două melodii - una în acord cu anotimpul iarna şi cealaltă, aleasă de fiecare concurent, în funcţie de preferinţele personale.

Juriul, format din profesori de muzică şi reprezentanţi ai conducerii şcolii, a acordat pentru fiecare secţiune premiile I, II, III şi distincţii de participare, concretizate prin diplome, produse electronice, dulciuri, fructe, produse cosmetice şi bani, acordate prin bunăvoinţa sponsorilor concursului: General Dinamics SRL, Asociaţia de părinţi „În sprijinul educaţiei” din Dumbrăveni, Primăria Comunei Dumbrăveni - reprezentată de primarul Ioan Pavăl, Ponable SRL şi Avon Cosmetics.

Preşedinte al juriului a fost prof. Adriana Caliniuc, de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, iar membri -  profesorii Iosif Pamparău, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Dumitru Ţiplic, Liviu Drobotă şi dir. Mihaela Apetrei, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni.

La secţiunea învăţământ primar, premiul I, constând într-o imprimantă, a fost acordat elevei Miriam Mazarache din clasa pregătitoare, coordonată de învăţătoarea Oltea Hriţcu, premiul al II-lea - telefon mobil, elevei Naomi Hrebenciuc, din clasa a III-a C, coordonată de profesor Irina Carpăn, şi premiul al III-lea, stick USB, elevei Ana-Maria Antonesei, din clasa a III-a A, coordonată de învăţătoarea Rodica Lazăr. Aceleaşi premii au fost acordate şi la secţiunile învăţământ gimnazial, unde premiul I a fost atribuit elevei Delia Nechifor, premiul al II-lea, elevei Emima Pamparău, iar premiul al III-lea, elevei Eliza Pamparău, toate trei din clasa a V-a A, prof. diriginte Alexandra Maftei.

La elevii claselor de liceu, locul I a fost ocupat de Diana Roman, clasa a X-a A, locul al II-lea, de Ionatan Pamparău, clasa a X-a C, iar locul al III-lea, de Loredana Zalischi, din clasa a IX-a B.

Toţi concurenţii au fost răsplătiţi cu premii de participare constând în pachete de produse şi premii în bani. 

Prezentatorii concursului au fost Bogdan Hriţcu şi Andreea Ştefan, din clasa a VIII-a A , iar evenimentul a beneficiat şi de participarea, în calitate de invitaţi, a câştigătorilor ediţiilor anterioare ale concursului, elevii Cosmina Isăcescu, Naomi Andronic, Monica Hriţcu şi Lorena Pamparău, care au încântat publicul prin melodiile interpretate atât individual, cât şi în duet.

„Se va avea în vedere ca acest frumos concurs, apreciat de copii şi susţinut de părinţi şi cadrele didactice ale şcolii, să fie desfăşurat în bune condiţii în fiecare an, precum şi extinderea acestuia la nivel naţional”, a declarat directorul adjunct Ovidiu Spiridon, încântat de succesul pe care l-a avut Festivalul-concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul-concurs de interpretare vocală „Vreau să cânt!”, ediţia a V-a.
 Vizualizări articol: 1625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul-concurs de interpretare vocală „Vreau să cânt!”, ediţia a V-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei