Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2017 - Anul XXII, nr. 21 (6437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dat în urmărire

Un bărbat fugit din spital, găsit după două săptămâni, îngheţat într-o livadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşit tragic pentru un bărbat în vârstă de 59 de ani, care a fost găsit îngheţat într-o livadă din apropierea municipiului Fălticeni, vineri dimineaţă. Bărbatul fusese pacient al secţiei de pneumologie a Spitalului Municipal Fălticeni, de unde dispăruse în urmă cu peste două săptămâni, fiind dat în urmărire de poliţişti.

Descoperirea a fost făcută vineri, în jurul orei 10:00, de către un paznic de vânătoare din comuna Hârtop. Acesta a sunat şi le-a povestit poliţiştilor că, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare în zonă, a găsit în livada de pomi fructiferi Spătăreşti, din apropierea oraşului Fălticeni, cadavrul unui bărbat. La faţa locului, în livada de meri ce aparţine unui proprietar din Fălticeni, la o distanţă de aproximativ un kilometru de drumul care leagă satul Spătăreşti de Gura Humorului, a fost găsit un bărbat, acoperit cu un strat de zăpadă şi gheaţă. La o primă examinare s-a constatat că acesta era îngheţat, fiind îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, o bluză de culoare gri şi în picioare o pereche de papuci de casă de culoare verde cu alb.În urma consultării datelor poliţiei cu privire la cei dispăruţi în ultima perioadă, bărbatul găsit îngheţat a fost identificat ca fiind Petru Iacob în vârstă de 59 de ani, din satul Petia, comuna Buneşti, care la data de 11 ianuarie a plecat din Secţia de Pneumologie a Spitalului Municipal Fălticeni. Două zile mai târziu el era dat în urmărire de către poliţişti, însă nimeni nu a mai primit în această perioadă nici un semn de la cel dispărut. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni, pentru efectuarea necropsiei şi pentru a fi stabilite cauzele şi împrejurările în care acesta a decedat.

Sâmbătă la prânz, poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti le-a fost sesizată dispariţia unui bărbat de 59 de ani din comuna Gălăneşti, care nu a mai fost văzut la domiciliu de două zile. Verificările demarate de poliţişti au arătat că sora celui dispărut a fost înştiinţată de către nora acesteia, care făcuse în aceeaşi zi o vizită la domiciliul bărbatului, că acesta era de negăsit, vecinii povestindu-i femeii că bărbatul nu mai fusese văzut pe acasă de miercurea trecută. Bărbatul necăsătorit locuia singur şi era consumator de băuturi alcoolice. În urma căutărilor făcute de poliţişti împreună cu voluntari din comună, bărbatul a fost găsit mort la aproximativ 500 de metri de locuinţa sa, pe un câmp din apropierea satului. Cu ocazia primelor examinări, s-a constatat căpe corpul bărbatului decedat nu existau urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuţi, în vederea efectuării necropsiei de către medicul legist din cadrul Cabinetului de medicină legală Rădăuţi şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

În ambele cazuri poliţiştii au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru elucidarea condiţiilor în care şi-au pierdut viaţa cei doi bărbaţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat fugit din spital, găsit după două săptămâni, îngheţat într-o livadă.
 Vizualizări articol: 6497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un bărbat fugit din spital, găsit după două săptămâni, îngheţat într-o livadă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei